5.ay Ödem yamukluğu?

Mellonade

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
15
4
30
Selam kızlar
5ay oldu ameliyat olalı genelde sağ tarafıma doğru uyurum hep. Doktora sordum sorun olmayacak şekilde görünüyor ödemli hala denildi ama fikir almak istiyorum yinede. Sağa dokununca şişlik hissediyorum solda pek yok. Resimleri ekledim. Düzelme durumu bir yıl sürer dedi doktor. İnce deriliyim bu arada. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Eklentiler

• 1000026112.jpg
    1000026112.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 61
  • 1000026115.jpg
    1000026115.jpg
    127,5 KB · Görüntüleme: 59
Cildin kalın duruyor ödem olabilir dediği gibi. Eğer önceden cok eğrilik yoksa. Bu şekil bir hata yapacagini sanmam . Kortizon iğnesi yapabilir

5 ay olmuşsa kalıcı olabilir. Benimde 6 ay oldu ucu sağa doğru bazen belli oluyo basen olmuyor. Doktor son kontrolde kabul etti artık.. nasıl becerdiyse saolsun..Hep ödem diye geçiştiriyordu.. Yamukluk olupta düzelen görmedim ödem de gitse yamukluk kalıyor 😏😏

Yuzunde asimetri var gibi. Kaslarinin cikisindan belli. Masa fotografinda da hafif bi yamukluk var bana gore. Ama moral bozacak bi sey degil. Sen simdi soyledin ve dikkatimizi cekti.

Evet dikkat edince belli oluyor. Bende de var. Bu ameliyata kadar valla farkinda bile degildim. Kasimin cikisi yanlis saniyodum :) Hic o gozle bakmamistim kendime. Evet benim de bi tarafim daha sisko cok ilginc, oluyor iste :))
Demem o ki ondan da kaynaklaniyor olabilir. Ama inan yuzun gibi, burnun da belli olmuyor. Su an burnuna odaklandin diye fark ediyosundur. Garip bi burun falan da degil zaten. Takma, bekle bakalim nereye varacak

Evet dikkat edince belli oluyor. Bende de var. Bu ameliyata kadar valla farkinda bile degildim. Kasimin cikisi yanlis saniyodum :) Hic o gozle bakmamistim kendime. Evet benim de bi tarafim daha sisko cok ilginc, oluyor iste :))
Demem o ki ondan da kaynaklaniyor olabilir. Ama inan yuzun gibi, burnun da belli olmuyor. Su an burnuna odaklandin diye fark ediyosundur. Garip bi burun falan da degil zaten. Takma, bekle bakalim nereye varacak
Sagolun birkaç ay sonra bakalım nasıl olcak resim atarım burayada 😊

X