- 22 Mayıs 2019
- 929
- 563
- 18
Merhaba kimisi bız vermeye calısıyoruz diye gülüp geçiyor ama ben kılo almak ıstıyorum 155 boyundayım 46 47 kıloyum ramazanda 46 olmustum en son. Ne yapsam kılo alamıyorum daha dogrusu bıkac gun yapıp sınra bırakıyorum ya da unutuyorum. Ya da tıksınıyorum. Normalde kolay kılo alabılen bırıyım ama esım ısteyken hıcbısey yıyesım gelmıyor kendıme bıseyler hazırlayasım falan usenıyorum bıseyler atıstırıp ısıme bakıyorm. Vıtamın ılacları falan kullandım ama mıdemı bulandırıyor bıraktım. Ben de şöyle dolu folu yemek ıstıyorum. Dıyestısyenler bır lıste verıyorlar ama her ogun bulunabılcek seylerde degıl yanı. Sızce var mı bulunabılır ve yapılabılır bır onerınız hanı ayda 5 6 kg alanlar varya ondan ıstıyorum ıste Bıde ya ben böyle geniş kalcaları begenıyorum ama benımkı bildiginiz düz yanı yan donunce hafıf cıkıklık var ama oyle aman aman degıl ondende hıc bellı olmuyor. Nedense basenı cok begenıyorum. Ve napsam kalcam genısler . Oldu bıttı sevıyorum ama aslada oyle bı kalcam olmadı. Ona da bı tavsıyenız varsa tesekkurler sımdıden