acaba kaç kiloydunuz ilk başladığınızda.. ben bu diyeti yapak istiorum da...
Yarın başlamaya niyetlendim bakalım yapabilecekmiyim bende merak ediyorum, şuan 68 kiloyum doğumdan sonra kaldım böyle sabitledim adeta şöyle 5 kilom gitse kendimi çok mutlu hissedeceğim sizlerde paylaşın arkadaşlar motive olsun birbirimize, 62 kiloyla hamile kalmıştım, hadi bakalım gün gün yazarım hemen belli olmaz galiba bide bünyeden bünyeye değişir deniliyor hedef 5 kilo sağlıklı bi şekilde inşallah.
Yarın başlamaya niyetlendim bakalım yapabilecekmiyim bende merak ediyorum, şuan 68 kiloyum doğumdan sonra kaldım böyle sabitledim adeta şöyle 5 kilom gitse kendimi çok mutlu hissedeceğim sizlerde paylaşın arkadaşlar motive olsun birbirimize, 62 kiloyla hamile kalmıştım, hadi bakalım gün gün yazarım hemen belli olmaz galiba bide bünyeden bünyeye değişir deniliyor hedef 5 kilo sağlıklı bi şekilde inşallah.
Dogum kilosu yerleşik degıl hemen gıder ufak bi detoksla kafana takma ben dogumdan 3.5 ay sonra 18 kilo verdımistersen olur hiççç merak etme seni anlıyorum hamilelikte insan kaç kere hamile olucam diyip diyip yiyor yemedıgı kadar insanlarda gaza getırıyor onu ye bunu ye diye :) sonra dıyet yapmak ınsana zor gelıyor tabı ama inat et kıyafetlerine tekrar girmenın hazzını hiç bir yemek veremez ..
miraybusra çok teşekkür ederim, inşallah gider doğuma girerken 85 kiloydum, 62-63 civarı da doğumdan önceki kilom şu azıcık kilo psikolojimi bozdu gitmiyo gitmiyo, diğeri hiçbişey yapmadan doğumdan sonra gitti, bu kaldı, bide sezaryan benimki mekik işe yaramaz deniyo göbek için sinirler kesildiği için, ama ben yine de bi umutla çekiyom, nefret ediyorum kilodan yağlı yağlı hele o large bedeni görünce hiç bişey almadım kendime dönücem eski halime, bu elma diyeti nasıl yazarmısın
miraybusra çok teşekkür ederim, inşallah gider doğuma girerken 85 kiloydum, 62-63 civarı da doğumdan önceki kilom şu azıcık kilo psikolojimi bozdu gitmiyo gitmiyo, diğeri hiçbişey yapmadan doğumdan sonra gitti, bu kaldı, bide sezaryan benimki mekik işe yaramaz deniyo göbek için sinirler kesildiği için, ama ben yine de bi umutla çekiyom, nefret ediyorum kilodan yağlı yağlı hele o large bedeni görünce hiç bişey almadım kendime dönücem eski halime, bu elma diyeti nasıl yazarmısın
çok vermişsiniz yaaa şaka gibi hemen başlıcam.
Ben elma diyetini tavsiye ediyorum o daha kolay ve cekılır
Kimse yok mu,
Kendi kendime motive oluyorum
61.1geldm sabah, ben iki kucuk boy patates yiyorum, yaninda yarim kase yogurt ya da biraz labne yiyorum.
Haftaya yazicam sonuvu, he bide biberiye portakal susam lahana yagi karisimini surup yuruyuse basladim, bakalimne olacak, once 55 , sonra 50olmakhedefim
Bende bir sey anlamadimki :) dün basladim ve sabah 62 idim.. Bu sabah 60.7 idim bakalim yarin sabah halim ne olur demin daYanamayip bir kac lokma menemen yedim ve onu eritmek icin tekrar 30 dakka yuruyus yaptim :))Bugun tam 60 kg geldm, ne mesudum
Bende bir sey anlamadimki :) dün basladim ve sabah 62 idim.. Bu sabah 60.7 idim bakalim yarin sabah halim ne olur demin daYanamayip bir kac lokma menemen yedim ve onu eritmek icin tekrar 30 dakka yuruyus yaptim :))
Merhaba
Herkes başlamış bu diyete ama sonu gelmemiş ben bir haftadır kendimce diyet yapıyordum bugün tartıldım 1,5 kilo vermişim
Ama bu diyeti hiç denemedim ama Pazartesi başlıcam ama kesinlikle bırakmak yok şuan 63 kiloyum bakalım bir hafta sonra
Ne olacak eğer merak eden olursa burdan bildirebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?