5-6 kg Verdiren Patates Diyeti-2

merhaba kızlar yarından itibaren ben de başlıyorum patates diyetine 9 gün içinde biraz kilo vermem lazım tatilde ordan burdan çıkıntılarım olsun istemiyorum bunun dışında sabahları sirkeli su içiyorum bölgesel incelme için bant kullanıyorum mekik çekiyorum yağlarla göbek bölgeme masaj yapıyorum inşallah güzel sonuç verir hepsi.. diyetle ilgili hergün gelişmeleri yazıcam kızlar:)

Bende yarın başlıyorum patates diyetini sadece ben patatesi salata yapıp yiyeceğim inşallah o şekilde güzel bir kilo veririmmm

herkez bugun yarın baslıyorum demiş ama bir kaç hafta hatta ay geötiği halde baslayanların biriside gelip dememişki yaptım su kadar kilo verdim

bu diyet gercekten de ise yariyor mu ve haftada 5 kilo gercekten saglikli mi beraberinde sarkmayi onlemek icin spor falan da gerekir hem catlak isi de var kafam karisti vallahi

evet gerçekten işe yarıyor ben yaptım haftada 3-4 kg verdım güzel sonuçlara yol açıyor ama ben bebek tedavısıne baslıyınca bıraktım hormonlar falan derken kılo aldım ne yazıkkı tekrar yapmaayı düşünüyorum

Bende cumartesi günü başladım.. Bugün 5. günümdeyim.. 500 gr. gitmişşş... Oda sudur heralde...Ama 7. günün sonuna kadar devam ettireceğim.. belki bu 3 günde gider??

Bende pazartesi gunu basliyacagim. Her 2gunde tartilip size yazacagim bakalim ne olacak aslinda herkes ne kadar verdigini yazsa her kes motive olur. Ama ben kesin yazarim pazartesi gunu baslangic kilomu yazacagim

Ben aslinda cuma gunu basliyacaktim ama yarin basliyacagim ben yazarim

Slm ben bugun basladim
Baslangic kilom 76.800 kilo
Dogumdan sonra baya kilo aldim eski kiloma donmek icin elimden geleni yapacagim kizlar hadin hep birlikteeee.. Carcamba gunu ne kadar verdigimi soylerim

Arkadaşlar bende bugün başladım kilom 85.5 bide sabah aksam sarımsak yutucam metabolızmayı hızlandırıyomus bu sayede zayıflyanlar var zencefıl de aldım çayını denıcem bakalım bu hafta bu dıyetıme yapıcam
m sonrasında baska bı dıyete gecmeyı düşünüyorum çünkü 1 hafta yapabılıyoruz bu dıyetı galıba bakalım sonucları yazcam basarılar hepımıze

Selam kızlar ben patates diyetiyle 15 gunde 8 kilo vermiştim evet cok saglıklı bır dıyet degıl Ama verdıgımı de almadım her ogunde patates yemek ınsanı bıraz bıktırıyor ama ben cok kafaya koymustum yaptım sonrasında normal yememe donmedım normal bır diyet uyguladım 😉 bu yuzden almadım sanırım tekrr

acaba kaç kiloydunuz ilk başladığınızda.. ben bu diyeti yapak istiorum da...

Yarın başlamaya niyetlendim bakalım yapabilecekmiyim bende merak ediyorum, şuan 68 kiloyum doğumdan sonra kaldım böyle sabitledim adeta şöyle 5 kilom gitse kendimi çok mutlu hissedeceğim sizlerde paylaşın arkadaşlar motive olsun birbirimize, 62 kiloyla hamile kalmıştım, hadi bakalım gün gün yazarım hemen belli olmaz galiba bide bünyeden bünyeye değişir deniliyor hedef 5 kilo sağlıklı bi şekilde inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…