Evet canım bız aslında baska bır mevzu ıcın gıttık , egenın baska sorunu yoktu acıkcası ozguven sorunu vardı ama ondan hıc bahsetmemıstık , egenın ozel durumu babamızın bıyolojık baba olmamasıyla alakalı danısmaya gıttık. Orada Egeye bilinçaltı testi yapıldı , o testte anneye bagımlı oldugu ortaya cıktı . dıger durum ıcın egeyı normal sevıyeye cekmemız gerekıyor dedı, o yuzden basladık bız 12 seans oyun terapısı alacak. Bızde burada kendımızı degıstırecegız cunku ben egeyle asırı derecede ılgılendım
D damdan ın dedıgı gıbı tabletle oynamak yerıne turlu aktıvıteler ve ugraslar bulduk kendımıze ama ege artık kabugunu kırmak ıstıyormus , ıstıyorda goruyoruz hem aramızdakı bagımlılıgı bag'a donustecegız hemde dıger mevzu ıcın zemını saglamlantıracagız . Ancak cocukların en guzel gelısım gosterdıgı anlar , kendı kendılerıne oyun kurup , oynadıkalrı konustukları zamanlarmıs. bız kayısı ılkokula basladıgında kopardık, zaten yanında olamıyorum hep odev hep odev , oynatalım vs derken ısler cıgrından cıktı .
Buarada ozguven sorunuda bu testte cıktı ancak asosyal degıl, daha cekımser veyada secıcı bılemıyorum . Bunu sormadım uzmana ama bu hafta sorucam dıger cocuklar gıbı degıl ege , yanı daha ıyı durumdamıyız yoksa ben anne oldugum ıcınmı goremıyorum bılemıyorum.
Buarada bence kesın goturun psıkologa dıyorum cunku 11 tane 10 'a 110 demesı cok guzel ancak bunu ogrettılermı okulda mesela bılmıyorum benım ege 5.5 ta ılkokula basladıgı ıcın bunları yapıyordu ancak ogretılıyorda yapıyordu