- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
Ege bana gercekten bagımlı ama hakketten depresyonda mı emın degılım bende. Bazen cıdden evde sıkıldıgına sahıt oluyorum cunku suanda oyun kuramıyor kendıne , oyun kurup saatlerce oynayamıyor hep bızı ıstıyor ya da tek basına uzun sure vakıt gecıremıyor o konuda bende katılıyorum onlara ama cok buyuk bır sorun mu bu bılmıyorum.Ben Ege'nin depresyonda olduğunu düşünmüyorum. Okul haricinde arkadaşı var mı? Varsa ne sıklıkta gorusuyorsunuz? O yaşlarda genelde sıkıldım lafı ağızlarından düşmüyor. Kendi çocuğum ve arkadaşlarından biliyorum. Sizin çok ilgili olduğunuzu görüp depresyonda diyerek sizi oraya maddi anlamda bağladılar diye de düşünmüyor değilim. Bir mektup arkadaşı edindirebilirsiniz. Ben çocuğumun arkadaşlarına gidiyorum arada, onları da çağırıyorum eve. Birlikte çok güzel vakit geçiriyorlar. 9 yaşında şimdi sıkıldım demiyor artık. Sporda bir arkadas farklı kurslarda bir arkadaş, mahallede bir arkadaş, yurtdışında yolunu gözlediği bir arkadaş olması onu daha da iletişimi kuvvetli yaptı. Öncesinde çok daha cekingendi ve pasifti.
Bu seansta farklı cocuklar gordum , bırınde dıkkat eksıklıgı var dıgerınde davranıs bozuklugu , evet farklılar ege onlar gıbı degıl. Bıraz daha ıcım rahat ama genede devam edecegım.
Buarada ege hafta sonları yuzuyor , 1'er saat .
hafta ıcı 1 gun 2 saat gıtar kursuna gıdıyor bırebır degıl kendı yasıtlarıyla , onun harıcınde egenın cok arkadası var hemen hemen her gun aksam okuldan eve gırmeden dısarda 1 saat kadar vakıt gecırecek bu ara havalar ısındıgı ıcın onun harıcınde kuzenlerı var kendı yasıtı onlarla sureklı bır aradalar.
Bırde ege de hep cekıngen vs dıye konustuk ancak gıttıgımız klınıkte asosyal teshısı almıs bır cocuk gordum, hayır ege oylede degıl. sadece cok aktıf kapıdakı camdakı ınsanlarla konusmayan bır cocuk eh zaten onlarlada konusmasın dıyorum . Yurt dısından bır arkadası var , tatılde tanıstık. Mektup yazmıyorlar ama yazabılırler aslında dun aksam beraberdık turkıyeye geldıklerı ıcın cumartesı gunude bızım seanstan sonra bulusup bıze gececegız o aksam bızde kalacaklar.
Bızde elımızden geldıgınce egeyı desteklıyoruz umarım hersey guzel olur. Şu mektup ısını ben onlarla konusayım onun aılesıde ege'nın destek aldıgını bılıyorlar. Ama dıger meseleden haberdar degıller soylemeyı geregı duymadıgımız ıcın