- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
Egede arkadaslık ılıskılerınde daha pasıf ona vurana kolay kolay vurmaz, vursada mutlu olmaz egeye yaptıgımız en buyuk sey bagırmak acaba dıyroum hassasmı buyuttuk. bılmıyorum.Bursa yı görünce ben de atlayayım hemen
Kime gidiyorsunuz uzman
önceki sayfalarda yazmıştım
bende de var garip bir çocuk
uzmana götüreyim diyorum ama ondan da korkuyorum
zira neden geldik diye de kafaya takar
her şeyi kafaya takar
ha benimki okulda uslu vs vs
sıkılsa da susup oturuyor
bir tık pasife alıp hayallere dalıyor o aşamada galiba
uzay olsun icat olsun bayılıyor
evde bir anda düzenekler ortaya çıkıyor
okulda da mesela öğretmen bir şeyleri sorunca başkaları bilemedi ben bildim diyor
nasıl bildin diyorum öğretmen onu anlatmıştı cümleleri kulağıma yeniden geldi ben de söyledim diyor
bunu sene başından beri çok kez anlattı mesela
ama iletişim becerileri iyi değil
arkadaş ilişkilerinde vs daha pasif
hep çekingen geç ısınıp geç soğuyan bir çocuktu hoş öyle çocuk artık daha çok galiba
dıkkat gelıstırme setı aldık buarada bırıncı kıtabı anca bıtırdık arada sallamaya basladı bende eskısı kadar dınamık degılım ılgılenemıyorum . Olmadık seylerı bılıp , bılmesı gerekenlerede sasırıyor mesela ege cok garıp bır durum ancak kendını kırmaya calısıyor ege mesela gecen hafta dugunumuz vardı ısyerındede cok arkadasım geldı gel dedım senı arkadaslarımla tanıstırmak ıstıyorum normalde daha evvel gelmezdı ama geldı tanıstı onların kendıne dokunmalarına ızın verdı tabı belkıde bu terapının etkılerıdır ama bu zeka testı benı korkuttu arkadas