Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım doktor ultrasondan hemen anlar dis gebelik oldugunu.ikincisi içinde hic bir sorun olmuyor dış gebelik sonrası hemen hamile kalan cok kisi tanıyorumArkadaşlar ilk gebelikte dış gebeliğin boş gebeliğin yada kimyasal gebeliğin oluşma imkanı var mı. Yada sonrasında ikinci gebelikte bi sorun olabiliyo mu
Peki sağlıksız ilerleyen bi gebelik hakkında bi bilgin var miCanım doktor ultrasondan hemen anlar dis gebelik oldugunu.ikincisi içinde hic bir sorun olmuyor dış gebelik sonrası hemen hamile kalan cok kisi tanıyorum
Yok gayet sağlıklı çocuklar dogurdular ya aslinda kisacasi ilk gebelikte oluyo öyle sonradan rahim alışıyorPeki sağlıksız ilerleyen bi gebelik hakkında bi bilgin var mi
Boş gebelik kesede bebek yok dış gebelik bebek rahim dışı bi yerde oluşuyor oluyor dr bunları ultrasondan anlar rahat olun. Kimyasal da zaten bildiğim kadarıyla kan değeri artışı olmuyor adet olur gibi gidiyor dr çoğu kadın hayatında bi kez olsun bunu yaşar anlamaz bile demisti adet sanar ki nitekim de öyledir adet kanıyla gider demisti. 2. Gebeliklere de bir etkisi yok hiçbirinin diye biliyorumArkadaşlar ilk gebelikte dış gebeliğin boş gebeliğin yada kimyasal gebeliğin oluşma imkanı var mı. Yada sonrasında ikinci gebelikte bi sorun olabiliyo mu
Peki hcg değeri 500ken bi hafta sonra 886 cıktı artması yavaş düşükle sonuçlanır mıBoş gebelik kesede bebek yok dış gebelik bebek rahim dışı bi yerde oluşuyor oluyor dr bunları ultrasondan anlar rahat olun. Kimyasal da zaten bildiğim kadarıyla kan değeri artışı olmuyor adet olur gibi gidiyor dr çoğu kadın hayatında bi kez olsun bunu yaşar anlamaz bile demisti adet sanar ki nitekim de öyledir adet kanıyla gider demisti. 2. Gebeliklere de bir etkisi yok hiçbirinin diye biliyorum
Ya hayir artış varsa tamamdir mesela düşüş varsa sorun vardir dış gebelik olan arkadaşımim hemogram sonucundan biliyorumPeki hcg değeri 500ken bi hafta sonra 886 cıktı artması yavaş düşükle sonuçlanır mı
Hcg nin 2 güne bir 2 kat olması gerekli. Doktorunuz sagliksiz bir gebelik die belirtti mi birde konu başlığı 5+5 hafta bebeğin kesesini görmüş olmanız gerekirdi ?Peki hcg değeri 500ken bi hafta sonra 886 cıktı artması yavaş düşükle sonuçlanır mı
Doktor o gün büyük ihtimalle dış gebelik değil bu dediğin gibi artışları çok dengesiz olurmuş ama şuan seninkide sağlıklı gözükmüyor dedi ve daha keseyi hiç bir şekilde göremedi belki geriden geliyor bilemiyorum da ama insan bide ilk olunca çok hevesleniyorYa hayir artış varsa tamamdir mesela düşüş varsa sorun vardir dış gebelik olan arkadaşımim hemogram sonucundan biliyorum
Malesef gözükmüyor alttan da baktılar ama daha hiç görmediler sanırım hcg artışını beklerindenler yada kendiliğinden düşer dedilerHcg nin 2 güne bir 2 kat olması gerekli. Doktorunuz sagliksiz bir gebelik die belirtti mi birde konu başlığı 5+5 hafta bebeğin kesesini görmüş olmanız gerekirdi ?
Maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli nice yaşlara götürsün. Umut ediyorum ki bende böyle sonuçlar alabilirimHatta benim ilk kizimdada doktor kesenin etrafı kanamis sabaha kadar düşer dedi bu bebek kese kaymış dedi kalp atışı duymuyorum dedi. Maşallah kizim 4 yaşında![]()
Benimde ilk baktıklarında göremediler sıvı toplanması başlamış ama büyük ihtimale buraya yerleşecek demisti dediği gibi 4 gün sonra keseyi gördük 4+4 idi. Kontrolünüze kadar sağlık ocağından da değerinizi kendiniz kontrol ettirebilirsiniz çünkü benim dr ilk gün değeri hariç bir daha hiç baktirmadi kese gorunmeyince bende sizin gibi çok korktum kendim kandan artis var mı düzenli mi baktirmistim. Hayirlisi ne ise hakkinizda o olsunMalesef gözükmüyor alttan da baktılar ama daha hiç görmediler sanırım hcg artışını beklerindenler yada kendiliğinden düşer dediler
Oluşacak insallah sen hic sikma canını sirt üstü uzan ayaklarını yüksek tut sadece mecbur kaldıkça kalkMaşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli nice yaşlara götürsün. Umut ediyorum ki bende böyle sonuçlar alabilirim
Amin canım inşallah tek temennim buOluşacak insallah sen hic sikma canını sirt üstü uzan ayaklarını yüksek tut sadece mecbur kaldıkça kalk
Amin inşallah bizde şuan kanda artısı takip ettiriyoruz en son 886 idi iki gün sonra 1500 üzerinde olmalıymış bakalım inşallah da öyle olurBenim de ilk baktıklarında göremediler
Benimde ilk baktıklarında göremediler sıvı toplanması başlamış ama büyük ihtimale buraya yerleşecek demisti dediği gibi 4 gün sonra keseyi gördük 4+4 idi. Kontrolünüze kadar sağlık ocağından da değerinizi kendiniz kontrol ettirebilirsiniz çünkü benim dr ilk gün değeri hariç bir daha hiç baktirmadi kese gorunmeyince bende sizin gibi çok korktum kendim kandan artis var mı düzenli mi baktirmistim. Hayirlisi ne ise hakkinizda o olsun
Arkadaşım 6 haftalik hamile su anda kalp atışı bile yokmus dr. Korkma falan demis daha küçücük onlar korkma sende susam tanesi isteAmin canım inşallah tek temennim bu
Peki arkadaşının hcg artışları nasıldı biliyormusunArkadaşım 6 haftalik hamile su anda kalp atışı bile yokmus dr. Korkma falan demis daha küçücük onlar korkma sende susam tanesi iste![]()
Bu ihtimaller ilke sona bakmıyor her zaman var. Sizin endiselenmenize sebep olan durum nedirArkadaşlar ilk gebelikte dış gebeliğin boş gebeliğin yada kimyasal gebeliğin oluşma imkanı var mı. Yada sonrasında ikinci gebelikte bi sorun olabiliyo mu
İnşAllah cnm sen gönlünü ferah tut takma diyeceğim ama insan takıyor. Sadece sunu unutma beynimize kötüyü kendimiz yolluyoruz kortizon üretiyoruz bu da gebeliği etkiliyor sakın kötüyü çağırma 2 gün sonra insAllah o değeri gördüğünde zateb otomatik olarak keseyi goreceksinizAmin inşallah bizde şuan kanda artısı takip ettiriyoruz en son 886 idi iki gün sonra 1500 üzerinde olmalıymış bakalım inşallah da öyle olur