Anneler bebeğim 5 ay 18 günlük buraya daha önce ek gıda ile ilgili konu açmıştım ama Bebeğimin dik oturamadığına kadar gelmişti konu. bu konuda tecrübeli annelere sormak istiyorum Benim bebeğim 5 ay 18 günlük oldu ama mama oturağına ya da yanlarına yastık koyup oturttuğum zaman gövdesi öne öne eğiliyor dik oturamıyor O yüzden ek gıdaya da başlayamıyorum Aslında yavaş yavaş vakti geldi dik oturamadığı için yutamamasından korkuyorum açıkçası.. kucağımda oturtmaya yanlarına yastık koyup oturtup önüne oyuncak koyuyorum oyuncağı yukarı doğru kaldırıyorum bakıyor ama öne doğru eğiliyor sürekli Ama bu konuda tecrübesi olan anneler var mı bebeğiniz bu ayda oturamadıysa ek gıdaya nasıl geçtiniz ya da oturması için ne gibi egzersizler yapmam gerekiyor? bu durum normal mi bilemiyorum Kafam çok karışık kafa tutmasında bir problem yok sırt üstü yatırıyorum yüzüstü dönüp kafasını kaldırabiliyor ama mama oturağına ya da kucağıma oturttuğum zaman desteklemezsem sürekli önüne eğiliyor.. bu zamanlarda tadımlara başlamam gerektiğini biliyorum ama yutamamasından korkuyorum Ayrıca oturamadığı zaman vermek çok zor oluyor