Bebek Beslenmesi 5.5 aylık bebeğim 2numaralı devam mamalarına geçsin mi??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gundogdu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
5
0
86
Çanakkale
merhaba arkadaşlar 15.03.2010 doğumlu 5.5 aylık bebeğime aptamil ve bebelac devam sütlerinin 2 numaralılarına geçtim..
sizce bi zararı dokunur mu..??:uhm:
bulunduğum yerdeki 2 doktora sordum biri geçebilir biri 15 gün daha beklesin dedi?? :uhm:
aptamili aradım bebek 6 kiloyu geçtiyse olabilir dedi..
bizimki 6.6kg..
ne yapmalıyım...??

aynı soruyu soracaktım.17.03 doğumlu kızım.maması azaldı.ben alacağım 2 numara valla.6 kilo anca bebeğim gerci??

benim kızım da 5,5 aylık falandı 2 no ya gectiğimiz.. hiç de bi zararı olmadı.. bence de gecin.. bebek daha ii doyar

Geçin arkadaşlar..bişey olmaz..

valla biz suanda 5.5 aylıgız 2 ye gectigimizde 4.5 aylık falandık bı zararı olmadı doktorumuz geçmemizi soyledı 4 aydan ititbaren kullanılabılıyomus 2

hmm bende dusunuyorum gecmeyi 5 ay 3 haftalik kizim.10 gun sonra 6ci ayi dolacak.
1 numara bitsin 2 alicam insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…