• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 5.5 aylık bebeğim 2numaralı devam mamalarına geçsin mi??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gundogdu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
5
0
86
Çanakkale
merhaba arkadaşlar 15.03.2010 doğumlu 5.5 aylık bebeğime aptamil ve bebelac devam sütlerinin 2 numaralılarına geçtim..
sizce bi zararı dokunur mu..??:uhm:
bulunduğum yerdeki 2 doktora sordum biri geçebilir biri 15 gün daha beklesin dedi?? :uhm:
aptamili aradım bebek 6 kiloyu geçtiyse olabilir dedi..
bizimki 6.6kg..
ne yapmalıyım...??

aynı soruyu soracaktım.17.03 doğumlu kızım.maması azaldı.ben alacağım 2 numara valla.6 kilo anca bebeğim gerci??

benim kızım da 5,5 aylık falandı 2 no ya gectiğimiz.. hiç de bi zararı olmadı.. bence de gecin.. bebek daha ii doyar

valla biz suanda 5.5 aylıgız 2 ye gectigimizde 4.5 aylık falandık bı zararı olmadı doktorumuz geçmemizi soyledı 4 aydan ititbaren kullanılabılıyomus 2

hmm bende dusunuyorum gecmeyi 5 ay 3 haftalik kizim.10 gun sonra 6ci ayi dolacak.
1 numara bitsin 2 alicam insallah.

Back