Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5.5 aylık bebek 220 cc mama yardım
- Konu Sahibi Sla__
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Eylül 2024
- 1.062
- 2.695
- 48
- 30
Benim kızım da o aylarda sanki 1 hafta 10 günde 1 kutu bitiriyordu diye hatırlıyorum. Ama cc durumu biraz daha azdı sanki. Doktorunuz çocuğun gelişimi açısından ne diyor?Kızlar merhaba bebeğim 5 ay 19 günlük 220 180 cc mama içiyor değişiyor bu durum ne zaman acıkırsa o zaman veriyorum 1 haftada 800 gramlık mama bitiyor bu normal mi yardımcı olursanız sevinirim
Şuanda gelişimi iyi 9.5 kilo 65 cm erkek bebek 51 doğmuştu fazla mı veriyorum acaba diye düşünüyorum 1 haftada o kadar büyük kutunun bitmesi anormal gibi geldiBenim kızım da o aylarda sanki 1 hafta 10 günde 1 kutu bitiriyordu diye hatırlıyorum. Ama cc durumu biraz daha azdı sanki. Doktorunuz çocuğun gelişimi açısından ne diyor?
- 8 Mart 2019
- 2.509
- 3.296
- 133
- 37
- 28 Eylül 2024
- 1.062
- 2.695
- 48
- 30
- 8 Mart 2019
- 2.509
- 3.296
- 133
- 37
Bu yorumu yeni gordum 5.5 aylik 9.5 kilo diyorsunuz dogum kilosu nedir ? Kilosu fazla degil mi doktorunuz ne dediŞuanda gelişimi iyi 9.5 kilo 65 cm erkek bebek 51 doğmuştu fazla mı veriyorum acaba diye düşünüyorum 1 haftada o kadar büyük kutunun bitmesi anormal gibi geldi
Doğum kilosu 3.440 . doktor biraz tosun dedi sadeceBu yorumu yeni gordum 5.5 aylik 9.5 kilo diyorsunuz dogum kilosu nedir ? Kilosu fazla degil mi doktorunuz ne dedi
Devlet hastanesine götürüyorum yani ben sorabildiğim kadar şey sormaya çalışıyorum pek üzerinde durmuyolarMaşallah, eğer gelişimi iyi ise şimdilik bir şey diyemiyorum. Ama benim kızım 1 buçuk yaşında 12 kg :)) maşallah sizin bebiş için doktor iyi diyorsa sıkıntı yoktur.Bir süre sonra zaten ek gıdaya geçiş olacak. Sonra yemek tadımları vs derken zaman geçtikçe azalacak o miktar.
Benim sütüm varken ayda 1.2 gram almıştı sonra stresten kesildi mecbur mama başladım5 ay 20 gunlukken mama basladik biz ama hic 180 200vermedim mac verdigim 120 oldu. Ve asiri kilo aldirmisti
- 6 Temmuz 2023
- 5.899
- 23.230
- 268
- 8 Mart 2019
- 2.509
- 3.296
- 133
- 37
Masallah kuzucuga. Benim kuzum da 3300 dogdu 5 ayligiz 6300 oldu yeni. Doktor yeterli dedi o yuzden 9.5 duyunca maşallahDoğum kilosu 3.440 . doktor biraz tosun dedi sadece
- 30 Mart 2022
- 5.291
- 3.000
- 103
Öğün aralıkları önemli.Kızlar merhaba bebeğim 5 ay 19 günlük 220 180 cc mama içiyor değişiyor bu durum ne zaman acıkırsa o zaman veriyorum 1 haftada 800 gramlık mama bitiyor bu normal mi yardımcı olursanız sevinirim
Mama kutusunda genel geçer rakamlar var. Orada yazılanlarla uyuyor mu ? Mesela 4-5 saatte bir 180 cc iyi bence
Yani az versem ağlıyor tam doymak istiyor emerken de öyleydi tam doyana kadar emerdiMasallah kuzucuga. Benim kuzum da 3300 dogdu 5 ayligiz 6300 oldu yeni. Doktor yeterli dedi o yuzden 9.5 duyunca maşallah
Asla 4-5 saat aç kalamaz çok ağlıyor acıkınca açlığa tahammülü yok gibi bişeyÖğün aralıkları önemli.
Mama kutusunda genel geçer rakamlar var. Orada yazılanlarla uyuyor mu ? Mesela 4-5 saatte bir 180 cc iyi bence
Çok vicdan azabı çekiyorum şuanda çok mu verdim diyeIlk 5 6 ayda doğum kilosunun 2 katı, ilk 1 yılda 3 katı olması lazim gibi bir bilgi hatırlıyorum sanki. Sizinki neredeyse 6 ayda 3 katına çıkmış. Bence kilo alımı çok isterseniz başka bir doktor
- 8 Mart 2019
- 2.509
- 3.296
- 133
- 37
Midesi büyümüştür doymuyordurYani az versem ağlıyor tam doymak istiyor emerken de öyleydi tam doyana kadar ememerdi
Bu kadar mama içmesi normal mi anlayamadım yani sanki mamayı basmış onu sadece kilo aldırmış gibi hissettimMidesi büyümüştür doymuyordur
Açıkçası bebeğim istahliydi reflusu de vardı ve meme mama beraber gittim bir süre yetmedi sütüm, 6 ay civari mamayi kestik ek gıda ile ancak o da ağlardı meme sonrasi 60 cc verdiğimde üstüne de kusardı çok yediği için. Demek istediğim sadece doymadigi icin aglamiyorlar, belki mama ağır geldiği için bile ağlıyor olabilir. Sonrası muhtemelen uyuyor sizin bebek cunku mama şekerini çok yükseltiyor ve uyuyakalıyor. Siz de bebek doydu ve uyudu diye yorumluyorsunuz diye düşünüyorum tabii ki ben uzman değilim bence bir uzmana danismalisiniz gerekirse başka hastaneye gidin zeynep kamil gibi köklü çocuk hastaneleri var.Yani az versem ağlıyor tam doymak istiyor emerken de öyleydi tam doyana kadar emerdi
- 6 Temmuz 2023
- 5.899
- 23.230
- 268
Vicdan azabı çekme yavrum doktorun hesaplama yapmıyor mu alması gereken miktarı kaç saatle alması gerektiğini söylemiyor mu? Bizim doktorumuz öyle yapıyorBu kadar mama içmesi normal mi anlayamadım yani sanki mamayı basmış onu sadece kilo aldırmış gibi hissettim