- 15 Ocak 2024
- 566
- 159
- 35
- Konu Sahibi CerkesMaria
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesenin içinde yolk kesesini ve bebeği gordunuzmuArkadaslar kesede buyume olmuyor bunu yasayıp sonradan kesesı buyuyen var mı doktor pazartesıye kadar bekleyelım eger buyumez ıse ılacı keserız düsük yap dedı cok kotuyumEki Görüntüle 3491638 b
Yolk gorduk 2 gun oncede bebek olusumları baslamıs demıstı kahverengı akıntım olunca bugun gıttım boyle bırsey soyledı sok oldumKesenin içinde yolk kesesini ve bebeği gordunuzmu
Yarın bırde devlet hastanesıne gıdecegım 0.70 cm 7 mm yapıyor mıllete doktoru sorun yok demıs bana kucuk dusuk yap dıyor soru ısaretı olustu kafamda8. Haftaya kadar lütfen bekle gerekirse başka doktora gidip aynı şeyi duyduktan sonra düşük kısmını düşün.
Yatın bırde devlet hastanesıne gıdecegım bakım mıllete doktorları benımkınden kucukken saglıklı demıs bnm doktorum dusur dıyor aklımda soru ısaretı kaldıBaşka bir doktorunda görüşünü almanızı öneririm
Çok iyi düşünmüşsün devlet doktorlarında yalan yok direkt olanı söylüyorlar…Yatın bırde devlet hastanesıne gıdecegım bakım mıllete doktorları benımkınden kucukken saglıklı demıs bnm doktorum dusur dıyor aklımda soru ısaretı kaldı
Umudum yok ama Allah ol der olurÇok iyi düşünmüşsün devlet doktorlarında yalan yok direkt olanı söylüyorlar…
Rabbimden ümidi kesme ama daima da hayırlısını iste arkadaşım hakkında hayırlısı neyse o olsunUmudum yok ama Allah ol der olur
Insallah benımledırRabbimden ümidi kesme ama daima da hayırlısını iste arkadaşım hakkında hayırlısı neyse o olsun
Canım benim başıma geldi bu buna boş gebelik deniliyor yani kesem oluştu doktorum gayet iyi dedi on gün sonra gel dedi gittim kesen olduğu gibi duruyor dedi hiç büyümemiş dedi normalde kese günde 1mm büyür dedi seninki aynı dedi ve boş gebelik deyip kürtaj yaptı üzgünüm ama değişmez çok zor bir durum Allah bir daha yaşatmasın neler yaşadım hala da bir bebeğim yokArkadaslar kesede buyume olmuyor bunu yasayıp sonradan kesesı buyuyen var mı doktor pazartesıye kadar bekleyelım eger buyumez ıse ılacı keserız düsük yap dedı cok kotuyumEki Görüntüle 3491638 b
Ama bız gecen hafta yolk gorduk 2 gun oncede kesenın ıcınde olusumlar basladı dedı kuzum bos gebelik degıl kıCanım benim başıma geldi bu buna boş gebelik deniliyor yani kesem oluştu doktorum gayet iyi dedi on gün sonra gel dedi gittim kesen olduğu gibi duruyor dedi hiç büyümemiş dedi normalde kese günde 1mm büyür dedi seninki aynı dedi ve boş gebelik deyip kürtaj yaptı üzgünüm ama değişmez çok zor bir durum Allah bir daha yaşatmasın neler yaşadım hala da bir bebeğim yok
Ayın 8 de 0.58 bugunde de 0.70 yanı 7mmGeçen gittiğindeki kese görüntüsü ile arasında fark ne kadar? Başka doktora da gidin bence de
Eğer bebek olusumuda varda hemen tek doktorun dediğine göre hareket etme 2 3 doktora daha gözük bence inşallah sagliklica ilerler herseyYolk gorduk 2 gun oncede bebek olusumları baslamıs demıstı kahverengı akıntım olunca bugun gıttım boyle bırsey soyledı sok oldum
E tamam bi dk 7 mm normal senin yahu. Başka doktora da git bakalım bu haftalarda 6-12 mm arası olması gerekir yazıyor zatenAyın 8 de 0.58 bugunde de 0.70 yanı 7mm
Sag alt kosede yazıyor bakE tamam bi dk 7 mm normal senin yahu. Başka doktora da git bakalım bu haftalarda 6-12 mm arası olması gerekir yazıyor zaten