• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 5+3 haftalık hamileyim memlekete giderken kaza yaptık korkuyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

prensessmbb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
29
16
3
Merhaba arkadaşlar bugün sabaha doğru saat 5 de memlekete giderken otobanda kaza yaptık çok şükür darbe flan almadım ama elim ayağım titredi çok ağladım bu tür şeylerden korkmak düşük tehlikesini artırır mı çok korkuyorum bebeğim düşer diye 🥺

Korkmayın eğer nasibinzde varsa ne yaparsanız yapın düşmez.ama nasibinizde yoksa evde otururken bile düşer.. Yapacağınız şey.doktora gitmek ve takibinizi yaptırmak.ala düşeceğini zannetmiyorum..

Merak etmeyin, her seyde sorun olsa hamile kalmazdi dünyada. Ama kendinizi takip edin kasikta batma agri kanama lekelenme filan varsa hemen gidin doktora, bunlar yoksa kafanizi dagitn kazaya odaklanmayin. Allah korusun gecmis olsun bu arada

Merak etmeyin, her seyde sorun olsa hamile kalmazdi dünyada. Ama kendinizi takip edin kasikta batma agri kanama lekelenme filan varsa hemen gidin doktora, bunlar yoksa kafanizi dagitn kazaya odaklanmayin. Allah korusun gecmis olsun bu arada
Çok teşekkür ederim 4 saattir sürekli kontrol ediyorum kanama ağrı sızı flan yok çok şükür düşük olsa hemen belirti olur mu

Olur tabiki merak etmeyin ama zihninizi de devamli bununla meşgul etmeyin. Oldu mu olacak mi diye, hatta foruma girmeyin bugün devamli cevap gelir. Sizi mutlu eden yemek yapsinlar ondan yeyin.

Merhaba arkadaşlar bugün sabaha doğru saat 5 de memlekete giderken otobanda kaza yaptık çok şükür darbe flan almadım ama elim ayağım titredi çok ağladım bu tür şeylerden korkmak düşük tehlikesini artırır mı çok korkuyorum bebeğim düşer diye 🥺
Darbe alınmadığı sürece sıkıntı çıkmaz korkmayın

Abla kendi açtığınız konuya hatta kendinize bir şey olmaz korkma diye cevap yazıyorsunuz?

havalar çok sıcak bunlar hep bundan!

ikinci üyeliğinizde de bebeğinizi tahmini doğum tarihi 2 gün kaymış...

sağlıklı olsun gerisi çok önemli değil 2 gün 3 gün
Gülmekten karnıma ağrılar girdi 😂😂
Tebrik ediyorum sizi bu tarz insanları ifşa etmeniz çok güzel :KK9:

Back