• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5+3 haftalık hamileliğim ve belirtiler

Ben bugun 6. Haftama girdim kendi doktorum 7+4 olunca gelmemi söyledi ama büyük ihtimalle bekleyemem o zamanı...bu pazartesi gitsem acaba duyar mıyım kalp atışını en son 5+3 deyken doktor kontrolune gitmiştim

Mrhabalar kozlar 5 haftalık hamıleyım bazı agrılarım var sızde belirtilerinizi yazarsanız eger karsılastırarak belki içimi rahatlatırım :/
Merhaba canım bende 5 +3 bugün bende 3 haftada kahverengi lekelenme vardi 4 gun sürdü durdu 4 haftadan beri yani öğrendiğimden beri göğüslerim sızlıyor şiş sutyen taksam bir dert takmasam ayri bir dert.
Kuyruk sokumuma doğru belim agriyor hergun gogus ve bel ağrısı çekiyorum henüz bulantim başlamadı ama tiksinmem var yumurta yiyemiyorum ve iştahım yok. Sabahlari zorla yemek yiyorum. Oglen ve aksam istahim açılıyor doktora gittigimde 4 haftalik görünmedi hicbirsey ama cok erken dedi doktor bana progestan verdi fitil sabah aksam onu hala uyguluyorum. Folik asit te aliyorum sizler ne durumdasiniz?

14 haftalık gebeyim 5 haftalık ken pek bir şey hissetmedim sadece baş dönmesi hafif bulantı vardı ama ilerledikçe baya kotulestim yemek yemez oldum hep kusma baş dönmeleri iştahsızlık bide bebeğim biraz küçükmüş yeni yeni mide bulantıları iştahsızlık baş dönmeleri azaldı ama bel ağrım baya var kasik ağrıları bacak ağrıları bunları yaşıyorum

Merhaba kızlar bende 5 haftalık benim hesabıma göre aynı şikayetler bende de mevcut kasık ağrıları özellikle geceleri oluyor batmalar bacaklarda çekilme benim tüp bebek haftaya kontrol e gidicen Allah nasip ederse bende de stres korku v.s var yani ve iki düşük de yaşayınca hem tecrübe hemde korku işte

Merhaba kızlar bende 5 haftalık benim hesabıma göre aynı şikayetler bende de mevcut kasık ağrıları özellikle geceleri oluyor batmalar bacaklarda çekilme benim tüp bebek haftaya kontrol e gidicen Allah nasip ederse bende de stres korku v.s var yani ve iki düşük de yaşayınca hem tecrübe hemde korku işte
Tatlım bende tüp bebek sonucu hamile kalan bir anne adayıyım... Korkmana gerek yok ilk 7-8 hafta adet olacakmış gibi kasık ağrısı ve çekişmeleri oluyor. Zaten kontrole gittiğinde senden bir takım tahliller istenecektir ona göre de takviye edici vitaminler ile çekilmelerin geçicektir

kızlar bacak agrılarınız için dokturunuza danışıp magnezyum ıçerikli ilaclar baslıyabılırınız.ama benim size nacizane tavsiyem süt veya yogurt kesinlikle ikisinden birini mutlaka tüketin.hamişlerin duası kabul olurmusş banada dua edin inşallah 2.bebişi düşünüyorum.Allah sizi ve yumoşlarınızı kem gözlerden nazarlardan korusun inşallah çook amin:KK36:

Tatlım bende tüp bebek sonucu hamile kalan bir anne adayıyım... Korkmana gerek yok ilk 7-8 hafta adet olacakmış gibi kasık ağrısı ve çekişmeleri oluyor. Zaten kontrole gittiğinde senden bir takım tahliller istenecektir ona göre de takviye edici vitaminler ile çekilmelerin geçicektir
Senin şuan nekadarlik oldu ayy çok sağol içimi ferahlatın

Back