- Konu Sahibi Hilal-12344
-
Bende dua ederek rahatlıyorum yoksa diğer türlü olmuyorAynen öyle gerçekten ben 2 gündür uyuyabiliyorum anca oda tesbihat çekerek rahatlıyorum vesveselerden uzak kalmak için. 3 . Ayımızi atlatsak inşallah sonrası kolay . Hamileliklerin %10 u düşükle sonuçlanıyor dedi dün doktor.
Gittim kalp atışlarını haftaya dinleyebilecekmisiz simdi kese gayet yolunda büyüme kaydetmiş birde minnacik bebegi de gördük icinde.Doktora gittin mi
Gittim kalp atışlarını haftaya dinleyebilecekmisiz simdi kese gayet yolunda büyüme kaydetmiş birde minnacik bebegi de gördük icinde.
Hamilelik takviminde senin 6 hafta yazıyor ama doğuma 8.5 ay var diyor nasil hesaplanıyormus ki bu kafam karıştı :)
Onu sormak çıkınca aklima geldi eşime sordum sana bisey söyledi mi bununla ilgili diye onada söylememis. Süreç cok stresli gercekten. Senin kontrol ne zaman. ? Ben adet tarihimden itibaren hesapladigimda bugün 5+6 günlük şuan. Takvim uygulamasından da böyle gözüküyo. Bebek ışık gibiydi böyle direk görünmedi diktor biraz saga sola kaydirinca yanip söndü cok tuhaf. Sen ne kadarlıksn suan . Ne zaman gideceksin kontroleHesaplamayı ben de bilmiyorum pek
Toplam 280 günmüş hamilelik
En iyisi ay hesabı değil hafta hesabı yapmak
Zaten doktorlar da öyle hesaplıyor
Ben bebeği de görememiştim senin görmen harika :)
Peki kaç haftalık dedi sana? Son adet tarihinle uyumlu mu?
Onu sormak çıkınca aklima geldi eşime sordum sana bisey söyledi mi bununla ilgili diye onada söylememis. Süreç cok stresli gercekten. Senin kontrol ne zaman. ? Ben adet tarihimden itibaren hesapladigimda bugün 5+6 günlük şuan. Takvim uygulamasından da böyle gözüküyo. Bebek ışık gibiydi böyle direk görünmedi diktor biraz saga sola kaydirinca yanip söndü cok tuhaf. Sen ne kadarlıksn suan . Ne zaman gideceksin kontrole
Aaa cok garipmis ne kadar.degisik sistemler ya:)Benim geç döllenme olduğu için bebeği görüp ölçtükten sonra hafta ve günü belirleyeceğini söyledi doktorum
Geçen cuma gittim kese ve yolk kesesi göründü
5 haftanın içindesin dedi
Yine Cuma günü kalp atışı için çağırdı
Benim son adet tarihim 25 ocak
Ona göre 8. Hafta falan olması lazım ama daha yeni 6 olmuştur diye düşünüyorum
Kahverengı akıntınız devam edıyomu? Ve mıktarı cokmu ? Aynı belirtiler malesef bende de mevcut ve cok korkuyrumBende ennn çok gaz sancısı var,genital bölgede hafifi batma ve bazen adet sancısı gibi sancı oluyor.hatta bende leke şeklinde kahve ve kırmızı kanamada oldu.bulantılar başladı.ALLAH hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
Kahverengi akıntı süreklimi oluyor sende? Ben iki defa kanama yaşadım 5 gün arayla dnra kahverengıye dönüştü kesildi. Senn nasıl oluyor?Kahverengı akıntınız devam edıyomu? Ve mıktarı cokmu ? Aynı belirtiler malesef bende de mevcut ve cok korkuyrum
Aynı belirtiler gercekten. Benımde kanamam oldu 3gun arayla 2kez. Sonra kahverengi akıntım başladı 4gun devam ettı dün sarıya döndü.bugunde sarı ve yogun kıvqmda devam edıyo. Ve sol kasıgımda şiddetli agrım var oda bacagıma vuruyo. Sankı orda bi top var ağrı yapıomuş gibi.Kahverengi akıntı süreklimi oluyor sende? Ben iki defa kanama yaşadım 5 gün arayla dnra kahverengıye dönüştü kesildi. Senn nasıl oluyor?
Birde kızlar bacak ağrıları var mı sizde benim sol bacagım bazen cok agrıyor belimden başlıyor agrısı.
Malesef ben dış gebelik geçirdim ve sol tüpüm alındı.amelyat oldum.lütfen başkalarının durumuyla kendinizi kıyaslayıp zaman kaybetmeyin.psikolojim alt üst ağlama krizlerine giriyorum ve geçmiyor.4 gün oldu ameliyat olalı.doktorunuza başvurun.Rabbimden dilerimki sizin için ve diğer hamileler için herşey yolunda gitsin.ben yıllarca tanıdığım tanımadığım hanımların hamileliklerine sevindim.tam kendime sevindimki kaybettim.üstelik sol tüpümü ve tıkalı olduğu için sağ tüpümüde aldılar.çünkü açılmıyormuş.artık tek çarem tüp bebek ama bunu atlatmam için çok zaman geçmesi lazım.nolur doktorunıza gidin.Kahverengı akıntınız devam edıyomu? Ve mıktarı cokmu ? Aynı belirtiler malesef bende de mevcut ve cok korkuyrum
Ay bütün hamileler benim gibi yahu aynenn bende de yazdıklarının birçoğu var.hayırlısıyla 12 haftayı bi atlatsak sanki biraz daha içimiz rahat olcak.Hamd olsun Rabbime nasip etti hamileliği.devamı gelir inşaALLAH.
Malesef ben dış gebelik geçirdim ve sol tüpüm alındı.amelyat oldum.lütfen başkalarının durumuyla kendinizi kıyaslayıp zaman kaybetmeyin.psikolojim alt üst ağlama krizlerine giriyorum ve geçmiyor.4 gün oldu ameliyat olalı.doktorunuza başvurun.Rabbimden dilerimki sizin için ve diğer hamileler için herşey yolunda gitsin.ben yıllarca tanıdığım tanımadığım hanımların hamileliklerine sevindim.tam kendime sevindimki kaybettim.üstelik sol tüpümü ve tıkalı olduğu için sağ tüpümüde aldılar.çünkü açılmıyormuş.artık tek çarem tüp bebek ama bunu atlatmam için çok zaman geçmesi lazım.nolur doktorunıza gidin.
Mrhabalar kozlar 5 haftalık hamıleyım bazı agrılarım var sızde belirtilerinizi yazarsanız eger karsılastırarak belki içimi rahatlatırım :/
mrb 10/04 te doktora gittim tam 5+1 günlük hamileyim arada karın ağrısı haricinde başka belirtim yok mide bulantım hiç yok ters giden bişilermi var acaba die mrk ediyorum bende
mrb 10/04 te doktora gittim tam 5+1 günlük hamileyim arada karın ağrısı haricinde başka belirtim yok mide bulantım hiç yok ters giden bişilermi var acaba die mrk ediyorum bende
Kabızlıgın için muttlaka kuru incir yemelisin ben hafta da bir çıkıyodum tuvalete sanki doğum yapıyomuşum gibi gelıyodu aile hekimine sorduk kuru incir ye dedi günde iki üç tane.iki aydır kabız değilim faydasını gördümKızlar bende 7 haftalık hamileyim.Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.2 haftadır yaşadığım durumu anlatayım size;
Sadece yatıyorum
Bazen kusuyorum
Sürekli midem bulanıyor
Sürekli halsizim
Sanki nefes alamıyormuşum gibi geliyor
Neredeyse hiçbirşey yiyemiyorum
1,5 kg verdim
Midem yanıyor ve sürekli geğiriyorum.yani gaz var midem de sürekli,aşırı hazımsızlık yaşıyorum.
Ve son olarak aşırı kabızım.2-3 günde bir wc çıkıyorum.
Of of zor geçiyor ama Allahtan çalışmıyorum.zaten işten atarlardı herhalde beni.bekliyorum.bekliyorum.hepinize kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?