- 12 Haziran 2023
- 210
- 90
- 18
- 26
- Konu Sahibi mucizelereinanin1
Maşallah7560 ile kese görüldü ..amin canım inşallah![]()
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah7560 ile kese görüldü ..amin canım inşallah![]()
Bende oyleyim haftaya kalp atisini duyarim diye umuyorum bakalim hepimiz icin hayirlisi olsunAyyy canım aynıyız seninle benimde 4+6 hiç bir belirtim yok sadece kaşık ağrım var kafayı yiyorum acaba boş gebelik mi kimyasal mı bebek gelişmedi mi vs vs 2 gün önce göğüslerim şişti şimdi eski haline döndü böyle olunca daha da korkuyorumtüp bebek ile 2. Deneme de kaldım bir de bu kadar yaklaşmışken anneliğe kaybetmekten çok korkuyorum
![]()
Belirtin yok mu canım senin deBende oyleyim haftaya kalp atisini duyarim diye umuyorum bakalim hepimiz icin hayirlisi olsun![]()
Gogus ucu hassasiyetim var 2 gundur hafif bulantim oluyo ara ara kasık ağrım oluyo ama cok hafif adet olucakmisim gibiBelirtin yok mu canım senin de![]()
Ben de ara ara sadece kaşık ağrısı var onun dışında hiç bir şey yokGogus ucu hassasiyetim var 2 gundur hafif bulantim oluyo ara ara kasık ağrım oluyo ama cok hafif adet olucakmisim gibi
Cnm son durumun nedir benimde öyle belirtisiz hatta iğne batması oluyodu oda kesildi bugünKizlar merhaba gecen hafta doktora gittigimde karnimdan keseyi gormustuk ama bebegi gorememistik 2 hafta sonra gel demisti ara ara kasik agrim oluyo ama siddetli degil onun disinda hic bir belirtim yok normal mi sizce cok panik oluyorum
9 haftalik olduk hala belirti yok 1 2 hafta bulanti yasadim oda gectiCnm son durumun nedir benimde öyle belirtisiz hatta iğne batması oluyodu oda kesildi bugün
Aaaa maşallah bende öyleyim ya peki iğne batması hissi oluyo ya kasıkta o da yok mu o vardı bende şu an hiç yok sadece hafif baskı var9 haftalik olduk hala belirti yok 1 2 hafta bulanti yasadim oda gecti![]()
Evet oda gecti bi sure sonra sadece gogus hassasiyetim gecmedi ve karnim cikmaya basladi biraz erken ama anneminde erken cikmis genetik sanirim bizimAaaa maşallah bende öyleyim ya peki iğne batması hissi oluyo ya kasıkta o da yok mu o vardı bende şu an hiç yok sadece hafif baskı var
Şişkinlikte oluyor biraz benimde sadece göğüslerimde damarlar çok belli ve hafif uçları sızlıyor maşallah diyelim demek ki normal bişey belirtisiz olması da peki cnm kalp atışını ne zaman gördün çok sordum kusura bakma ben bugün 5 +2 yim 6+2 olunca doktor randevum varEvet oda gecti bi sure sonra sadece gogus hassasiyetim gecmedi ve karnim cikmaya basladi biraz erken ama anneminde erken cikmis genetik sanirim bizim
Bende 5 haftaliktim keseyi gordugumde doktor 10 gun sonra gel demisti ben 2 hafta kadar bekledim garanti olsun kalp atisini duyalim diye 7 haftada kalp atisini duydukŞişkinlikte oluyor biraz benimde sadece göğüslerimde damarlar çok belli ve hafif uçları sızlıyor maşallah diyelim demek ki normal bişey belirtisiz olması da peki cnm kalp atışını ne zaman gördün çok sordum kusura bakma ben bugün 5 +2 yim 6+2 olunca doktor randevum var
Ayyy ne güzel maşallah cnm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin AllahBende 5 haftaliktim keseyi gordugumde doktor 10 gun sonra gel demisti ben 2 hafta kadar bekledim garanti olsun kalp atisini duyalim diye 7 haftada kalp atisini duyduk
Amin insallah canim allah isteyen herkese nasip etsinAyyy ne güzel maşallah cnm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah