5+2 hiç belirtim yok

Ayyy canım aynıyız seninle benimde 4+6 hiç bir belirtim yok sadece kaşık ağrım var kafayı yiyorum acaba boş gebelik mi kimyasal mı bebek gelişmedi mi vs vs 2 gün önce göğüslerim şişti şimdi eski haline döndü böyle olunca daha da korkuyorum 😟 tüp bebek ile 2. Deneme de kaldım bir de bu kadar yaklaşmışken anneliğe kaybetmekten çok korkuyorum 😟😓
Bende oyleyim haftaya kalp atisini duyarim diye umuyorum bakalim hepimiz icin hayirlisi olsun 🥰

Suan belirti sadece kasikta batma agri olur kizlar mide bulantisi gibi belirtiler 2 den sonra baslar idrara sık cıkma durumu 6-7 inci aydan sonra bir basliyorki idrara sık cıkmak buymus diyorsunuz suan siz hamileyim diyeutlulugunuzu yasayin ve hic strese sokmayin kendinizi zaten bos kimyasal vs. İse yapacak hic biseyiniz yok bosuna strese girip kendinizi etkilemeyin insallah kalp atisinida duyunca rahatlicaksiniz ama suan belirtinizin olmamasi normal dizilerdeki gibi ayilip bayilma olaylari bile 4-5 aydan sonra tansiyonda sorun varsa oluyor 😂

Ay birde goguslerde hassasiyet ve buyumeye baslama olur yavastan ama herkesin kisisel gercekten umarim cok rahat hamilelikler gecirirsiniz cok heyecanli bir surec buyudukce bebisiniz hareketlendikce iyimi nasil biseymi oldu endiseniz azaliyor hareket ettikce anliyorsunuz ki cok iyi 🤗

Kizlar merhaba gecen hafta doktora gittigimde karnimdan keseyi gormustuk ama bebegi gorememistik 2 hafta sonra gel demisti ara ara kasik agrim oluyo ama siddetli degil onun disinda hic bir belirtim yok normal mi sizce cok panik oluyorum
Cnm son durumun nedir benimde öyle belirtisiz hatta iğne batması oluyodu oda kesildi bugün

Evet oda gecti bi sure sonra sadece gogus hassasiyetim gecmedi ve karnim cikmaya basladi biraz erken ama anneminde erken cikmis genetik sanirim bizim
Şişkinlikte oluyor biraz benimde sadece göğüslerimde damarlar çok belli ve hafif uçları sızlıyor maşallah diyelim demek ki normal bişey belirtisiz olması da peki cnm kalp atışını ne zaman gördün çok sordum kusura bakma ben bugün 5 +2 yim 6+2 olunca doktor randevum var

Şişkinlikte oluyor biraz benimde sadece göğüslerimde damarlar çok belli ve hafif uçları sızlıyor maşallah diyelim demek ki normal bişey belirtisiz olması da peki cnm kalp atışını ne zaman gördün çok sordum kusura bakma ben bugün 5 +2 yim 6+2 olunca doktor randevum var
Bende 5 haftaliktim keseyi gordugumde doktor 10 gun sonra gel demisti ben 2 hafta kadar bekledim garanti olsun kalp atisini duyalim diye 7 haftada kalp atisini duyduk

Back