- 20 Ağustos 2023
- 390
- 167
- 23
- Konu Sahibi mucizelereinanin1
-
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahKizlar merhaba gecen hafta doktora gittigimde karnimdan keseyi gormustuk ama bebegi gorememistik 2 hafta sonra gel demisti ara ara kasik agrim oluyo ama siddetli degil onun disinda hic bir belirtim yok normal mi sizce cok panik oluyorum
Merhaba canim normaldir inşallahKizlar merhaba gecen hafta doktora gittigimde karnimdan keseyi gormustuk ama bebegi gorememistik 2 hafta sonra gel demisti ara ara kasik agrim oluyo ama siddetli degil onun disinda hic bir belirtim yok normal mi sizce cok panik oluyorum
Bendede oyle kese gorundu gogus agrisi var hafif ve ara ara kasikta batma sık idrara cikiyorum bide insallah kalp atisinida duyarizMerhaba canim normaldir inşallah
Bende 5+4 ama.bende de hafif göğüs sisiligi dışında hiç birşey yok .Perşembe keseyi gördük ama bakalım önemli olan kalp atışı ..
İnşallah ca imBendede oyle kese gorundu gogus agrisi var hafif ve ara ara kasikta batma sık idrara cikiyorum bide insallah kalp atisinida duyariz
Insallah boyle devam eder cok dua ediyorumPrenses gebelik deniyordu galiba belirtisiz gebeliğe mis gibihayırlısıyla sağlıcakla kavusursunuz inşallah
Benim ilk gebeliğimde de 6.aya kadar belirti yoktu 6 aylık olunca sırt ağrısı vardı diyer gebeliklerimde de öyle pek belirti yoktu uykum gelirdi belim ağrırdi sağlıkla kucağınıza alınKizlar merhaba gecen hafta doktora gittigimde karnimdan keseyi gormustuk ama bebegi gorememistik 2 hafta sonra gel demisti ara ara kasik agrim oluyo ama siddetli degil onun disinda hic bir belirtim yok normal mi sizce cok panik oluyorum
Cok tesekkur ederim amin insallah ilk hamilelik olunca insan bir suru seyden korkuyo ya bos gebelikse falan diyeBenim ilk gebeliğimde de 6.aya kadar belirti yoktu 6 aylık olunca sırt ağrısı vardı diyer gebeliklerimde de öyle pek belirti yoktu uykum gelirdi belim ağrırdi sağlıkla kucağınıza alın
Cok heyecanli bi surec neyi ne zaman yasicam bilmiyorum zaman gecmiyo sanki kalp atisini duysam biraz rahatlicamTakriben 8.haftada başliyor belirtiler . Bende öyle oldu. Mide sorunları başladı ve içim pek bir şey almıyor.
Ayyy canım aynıyız seninle benimde 4+6 hiç bir belirtim yok sadece kaşık ağrım var kafayı yiyorum acaba boş gebelik mi kimyasal mı bebek gelişmedi mi vs vs 2 gün önce göğüslerim şişti şimdi eski haline döndü böyle olunca daha da korkuyorumCok heyecanli bi surec neyi ne zaman yasicam bilmiyorum zaman gecmiyo sanki kalp atisini duysam biraz rahatlicam
5+5 benim de beliritim yok..Perşembe kanama oldu hafif sancı ile .çok şükür geçti ..Ayyy canım aynıyız seninle benimde 4+6 hiç bir belirtim yok sadece kaşık ağrım var kafayı yiyorum acaba boş gebelik mi kimyasal mı bebek gelişmedi mi vs vs 2 gün önce göğüslerim şişti şimdi eski haline döndü böyle olunca daha da korkuyorumtüp bebek ile 2. Deneme de kaldım bir de bu kadar yaklaşmışken anneliğe kaybetmekten çok korkuyorum
İnşallah ya çok korkuyorum kese görmeye gittiniz mi ?5+5 benim de beliritim yok..Perşembe kanama oldu hafif sancı ile .çok şükür geçti ..
Bugün tekrar hafif sancı var kanama.olur diye korkuyorum..
Bence belirtiler 6. Haftada ortaya çıkar
Perşembe gunu kanama olunca hemen geldik doktroum baktı kese yerinde dedi..iki hafta sonra gel dedi ..İnşallah ya çok korkuyorum kese görmeye gittiniz mi ?
Anladım canım dua et inşallah ben de yarın görürümEvet
Perşembe gunu kanama olunca hemen geldik doktroum baktı kese yerinde dedi..iki hafta sonra gel dedi ..
İnşallah canım ..hayırlı ile kese sonra da kalp atışını duymayı nasip etsin .Anladım canım dua et inşallah ben de yarın görürüm
İlk öğrendiğiniz de beta kaçtı pekiİnşallah canım ..hayırlı ile kese sonra da kalp atışını duymayı nasip etsin .
5+1 de ultrason da görüldü
7560 ile kese görüldü ..amin canım inşallahİlk öğrendiğiniz de beta kaçtı pekiinşallah yarın görünür ya rabbim isteyen herkese nasip etsin bekleyenlerinde sağ Salim kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?