5+2 hiç belirtim yok

mucizelereinanin1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2023
390
167
23
Kizlar merhaba gecen hafta doktora gittigimde karnimdan keseyi gormustuk ama bebegi gorememistik 2 hafta sonra gel demisti ara ara kasik agrim oluyo ama siddetli degil onun disinda hic bir belirtim yok normal mi sizce cok panik oluyorum

Kizlar merhaba gecen hafta doktora gittigimde karnimdan keseyi gormustuk ama bebegi gorememistik 2 hafta sonra gel demisti ara ara kasik agrim oluyo ama siddetli degil onun disinda hic bir belirtim yok normal mi sizce cok panik oluyorum
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah 🫶🏻 Çok normal bazılarında doğuma kadar hiçbir belirti olmuyor bazıları da çok fazla yaşıyor belirtileri, her gebelik farklı

Merhaba canim normaldir inşallah 🤲
Bende 5+4 ama.bende de hafif göğüs sisiligi dışında hiç birşey yok .Perşembe keseyi gördük ama bakalım önemli olan kalp atışı ..

Merhaba canim normaldir inşallah 🤲
Bende 5+4 ama.bende de hafif göğüs sisiligi dışında hiç birşey yok .Perşembe keseyi gördük ama bakalım önemli olan kalp atışı ..
Bendede oyle kese gorundu gogus agrisi var hafif ve ara ara kasikta batma sık idrara cikiyorum bide insallah kalp atisinida duyariz

Prenses gebelik deniyordu galiba belirtisiz gebeliğe mis gibi ☺️ hayırlısıyla sağlıcakla kavusursunuz inşallah ❣️

Benim ilk gebeliğimde de 6.aya kadar belirti yoktu 6 aylık olunca sırt ağrısı vardı diyer gebeliklerimde de öyle pek belirti yoktu uykum gelirdi belim ağrırdi sağlıkla kucağınıza alın

Benim ilk gebeliğimde de 6.aya kadar belirti yoktu 6 aylık olunca sırt ağrısı vardı diyer gebeliklerimde de öyle pek belirti yoktu uykum gelirdi belim ağrırdi sağlıkla kucağınıza alın
Cok tesekkur ederim amin insallah ilk hamilelik olunca insan bir suru seyden korkuyo ya bos gebelikse falan diye

Takriben 8.haftada başliyor belirtiler . Bende öyle oldu. Mide sorunları başladı ve içim pek bir şey almıyor.

Cok heyecanli bi surec neyi ne zaman yasicam bilmiyorum zaman gecmiyo sanki kalp atisini duysam biraz rahatlicam
Ayyy canım aynıyız seninle benimde 4+6 hiç bir belirtim yok sadece kaşık ağrım var kafayı yiyorum acaba boş gebelik mi kimyasal mı bebek gelişmedi mi vs vs 2 gün önce göğüslerim şişti şimdi eski haline döndü böyle olunca daha da korkuyorum 😟 tüp bebek ile 2. Deneme de kaldım bir de bu kadar yaklaşmışken anneliğe kaybetmekten çok korkuyorum 😟😓

Ayyy canım aynıyız seninle benimde 4+6 hiç bir belirtim yok sadece kaşık ağrım var kafayı yiyorum acaba boş gebelik mi kimyasal mı bebek gelişmedi mi vs vs 2 gün önce göğüslerim şişti şimdi eski haline döndü böyle olunca daha da korkuyorum 😟 tüp bebek ile 2. Deneme de kaldım bir de bu kadar yaklaşmışken anneliğe kaybetmekten çok korkuyorum 😟😓
5+5 benim de beliritim yok..Perşembe kanama oldu hafif sancı ile .çok şükür geçti ..
Bugün tekrar hafif sancı var kanama.olur diye korkuyorum..
Bence belirtiler 6. Haftada ortaya çıkar

Back