• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5+2 hamileyim

wickerpark

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
422
187
18
31
Merhaba, çok yeni hamileyim doktor randevum haftaya. Hamile iken eşiniz ile ne sıklıkla beraber oluyorsunuz sakıncaları var mı yok mu. Bilmediğim için soruyorum şimdiden teşekkürler.

Merhaba, çok yeni hamileyim doktor randevum haftaya. Hamile iken eşiniz ile ne sıklıkla beraber oluyorsunuz sakıncaları var mı yok mu. Bilmediğim için soruyorum şimdiden teşekkürler.
Muayeneni ol düşük tehlikesi yoksa ilişki de yasak olmuyor. Dikkat ederek tabi. Biz haftada bir en azından birlikte oluyordk bi sıkıntı olmamıştı

Ben de 5+4 üm doktor 3 ay olmaz dedi. Başka doktora gideceğim ben de sorun görmediği halde olmaz demesi saçma geldi bana 🤷🏼‍♀️

Keseyi gördük kalp atışını duyana kadar ilişki yok dedi 2 hafta sonra kalbini duyduk ilişki serbest dedi hangi şekilde rahat ediyorsam o şekilde oldu ama ilk 3 ay falan bende isteksizlik olmuştu hormonlar yüzünden sonra düzene girdi şimdi de erken doğum riskim olduğu için yasaklandı 🤦🏻‍♀️

Keseyi gördük kalp atışını duyana kadar ilişki yok dedi 2 hafta sonra kalbini duyduk ilişki serbest dedi hangi şekilde rahat ediyorsam o şekilde oldu ama ilk 3 ay falan bende isteksizlik olmuştu hormonlar yüzünden sonra düzene girdi şimdi de erken doğum riskim olduğu için yasaklandı 🤦🏻‍♀️
Kalp atışına kadar beklemekte fayda var o zaman

Çok geçmiş olsun bu arafa

Back