Çok tesekkur ederim :) ayakkabı 10tl çanta 5tl. Ayakkabi 36 numara :)merhaba canım. yeni konun hayırlı olsun. pembe ayakkabı ve çanta ne kadar acaba
özelden yazıyorum :)Çok tesekkur ederim :) ayakkabı 10tl çanta 5tl. Ayakkabi 36 numara :)
Maalesef takas yapmıyorum.mrb. cıceklı elbıse ıcın takas dusunurmusun
Çiçekli elbise ne kadar?
Canım boyu nasıl peki?Eki Görüntüle 1634429
Çiçekli elbise 5TL. M beden yazıyor ancak bana kalırsa L beden gibi büyük.
Elbise bana aşırı büyük. Ben S-XS beden giydiğim için boyu yanlış hesaplanır diye düşünüyorum. Ben 1.58 im dizlerime geliyor üstüme tutunca. Ama yani L beden,göğüs kupu ve bedeni yüzünden de olabilir. Bu konuda maalesef net bir şey söyleyemiyorum canımCanım boyu nasıl peki?
Kumaş :)Bir de penye mi? Kumaşı nasıl?
Elbise bana aşırı büyük. Ben S-XS beden giydiğim için boyu yanlış hesaplanır diye düşünüyorum. Ben 1.58 im dizlerime geliyor üstüme tutunca. Ama yani L beden,göğüs kupu ve bedeni yüzünden de olabilir. Bu konuda maalesef net bir şey söyleyemiyorum canım
Güncelleme yaptım :) Orjinal converse koydum. Bir de 35 numara kırmızı topuklu ayakkabım vardı,topuğunda problem vardı yaptırdım. Bir de English Home iki kişilik pike var. .Bir yerinde belli belirsiz sarımsı leke var ama ona da aşırı dikkat etmek lazım yani hafif ton farkı var. Çiçekli kimono var.Onu da koyucam şimdi Başka bir şey aklıma gelmedi şimdilik.anladım canım ben m bedenim. beden olarak olur ama boyum 1.64. çok ta kısa olmaz herhalde aramızda çok fark yok. çok beğendim elbiseyi. yeni bir şeyler ekleyecek misin. başka şeyler de alayım, 5 lira için kargo parası ödemiyim. almışken birkaç parça daha alayım
Merhaba :) Gömlekler S beden ancak S-M diye düşünüyorum ben. Bana da uydu M beden olan kuzenim de giydi ona da uymuştu.Merhaba. Gömleklerin bedenini öğrenebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?