- 17 Mart 2012
- 5.737
- 1.656
- 448
Merhaba, converseiniz 37 numara.Kızlar lütfen converse kullanan varsa ilk sayfadaki conversin numarası ne söyler misiniz? Ben çözemedim. 40.5 diye anlıyorum ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, converseiniz 37 numara.Kızlar lütfen converse kullanan varsa ilk sayfadaki conversin numarası ne söyler misiniz? Ben çözemedim. 40.5 diye anlıyorum ben.
Ay çok teşekkür ederim. Bana çok yardımcı oldunuzMerhaba, converseiniz 37 numara.
Evet tek satılıyordu.koydugunuz pike ince mi peki
tek satilan pikelerden dimi yani nevresim takim pikesi degil dimi :)
5tl beyaz çanta.Selam.beyaz çanta gordum orda ne kadar fiyatı aceba.
İyiymis kargo nasıl oluyor.ayakkabı da varmı elinizde5tl beyaz çanta.
Şimdilik pembe ayakkabılar var,36 numara keten. 5tl. Pembe çanta 10 tl.fotoğrafı da var. Ayırtanlardan haber yok çünkü. Pembe çanta için de haber bekliyorum. Kargo da ptt ile yolluyorum. Kargoya da gelecek hafta gidebilirim :)İyiymis kargo nasıl oluyor.ayakkabı da varmı elinizde
Ne kadar tutuyor kargo bilginiz varmiŞimdilik pembe ayakkabılar var,36 numara keten. 5tl. Pembe çanta 10 tl.fotoğrafı da var. Ayırtanlardan haber yok çünkü. Pembe çanta için de haber bekliyorum. Kargo da ptt ile yolluyorum. Kargoya da gelecek hafta gidebilirim :)
Genelde 5-7tl tutuyor. Ben birkaç kargo yollamıştım hep o kadar tuttu.Ne kadar tutuyor kargo bilginiz varmi
Ben herhangi yırtığı problemi olan şeyleri satmıyorum. Ayakkabı en fazla iki kere kullanıldı çanta da öyle. Tertemiz gönderiyorum :) Keşke :) elden teslim etmek isterdim.Antalyada yaşıyorum.ayakkabı ve beyaz çantayı düşünüyorum.herhangi bir sorunu yok degilmi.en kısa zamanda kesin kararimi verecem.keşke sizde antalyada olsanız ne iyi olurdu
Bendede var aslında bir suru yeni kıyafet ve ayakkabı kilo aldığım için olmuyorlar.ayakkabı ise topuklu olduğu için diyemiyorum.bende satabilsem diyorum da nasıl actiniz başlık olarakBen herhangi yırtığı problemi olan şeyleri satmıyorum. Ayakkabı en fazla iki kere kullanıldı çanta da öyle. Tertemiz gönderiyorum :) Keşke :) elden teslim etmek isterdim.
Forumda nasıl konu açıyorsanız o şekilde konu açıyorsunuz. Kuralları da iyice okuyun çünkü ben bir kere dikkat etmedim konum kapatıldı :)Bendede var aslında bir suru yeni kıyafet ve ayakkabı kilo aldığım için olmuyorlar.ayakkabı ise topuklu olduğu için diyemiyorum.bende satabilsem diyorum da nasıl actiniz başlık olarak
Ödemeyi soracaktim almış olsam nasıl ödeme yapicam sizeForumda nasıl konu açıyorsanız o şekilde konu açıyorsunuz. Kuralları da iyice okuyun çünkü ben bir kere dikkat etmedim konum kapatıldı :)
Parayı hesabıma yatırıyorsunuz,ben de kargoya gidiyorum. Yatırdığınız zaman zaten bu başlığa herkesin göreceği şekilde yazıyorum hatta. Kimin benden ne aldığını herkes görüyor. Bir sayfa önce de bir arkadaşımız almış mesela. Neyi aldığını yazdım.Ödemeyi soracaktim almış olsam nasıl ödeme yapicam size