• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5-10 TL'ye kıyafetler

koydugunuz pike ince mi peki
tek satilan pikelerden dimi yani nevresim takim pikesi degil dimi :)

Son düzenleme:
Kızlar mavi kareli gömlek,pike,converse,pembe çanta,pembe ayakkabı,mavi kısa kollu üst ayırtıldı :)

Converse,kareli koyu renk gömlek ve English Home çift kişilik pike satılmıştır kızlar selince3 adlı arkadaşımıza :) Mutlu ve güzel günlerde kullanırsınız inşallah!

İyiymis kargo nasıl oluyor.ayakkabı da varmı elinizde
Şimdilik pembe ayakkabılar var,36 numara keten. 5tl. Pembe çanta 10 tl.fotoğrafı da var. Ayırtanlardan haber yok çünkü. Pembe çanta için de haber bekliyorum. Kargo da ptt ile yolluyorum. Kargoya da gelecek hafta gidebilirim :)

Şimdilik pembe ayakkabılar var,36 numara keten. 5tl. Pembe çanta 10 tl.fotoğrafı da var. Ayırtanlardan haber yok çünkü. Pembe çanta için de haber bekliyorum. Kargo da ptt ile yolluyorum. Kargoya da gelecek hafta gidebilirim :)
Ne kadar tutuyor kargo bilginiz varmi

Antalyada yaşıyorum.ayakkabı ve beyaz çantayı düşünüyorum.herhangi bir sorunu yok degilmi.en kısa zamanda kesin kararimi verecem.keşke sizde antalyada olsanız ne iyi olurdu

Antalyada yaşıyorum.ayakkabı ve beyaz çantayı düşünüyorum.herhangi bir sorunu yok degilmi.en kısa zamanda kesin kararimi verecem.keşke sizde antalyada olsanız ne iyi olurdu
Ben herhangi yırtığı problemi olan şeyleri satmıyorum. Ayakkabı en fazla iki kere kullanıldı çanta da öyle. Tertemiz gönderiyorum :) Keşke :) elden teslim etmek isterdim.

Ben herhangi yırtığı problemi olan şeyleri satmıyorum. Ayakkabı en fazla iki kere kullanıldı çanta da öyle. Tertemiz gönderiyorum :) Keşke :) elden teslim etmek isterdim.
Bendede var aslında bir suru yeni kıyafet ve ayakkabı kilo aldığım için olmuyorlar.ayakkabı ise topuklu olduğu için diyemiyorum.bende satabilsem diyorum da nasıl actiniz başlık olarak

Bendede var aslında bir suru yeni kıyafet ve ayakkabı kilo aldığım için olmuyorlar.ayakkabı ise topuklu olduğu için diyemiyorum.bende satabilsem diyorum da nasıl actiniz başlık olarak
Forumda nasıl konu açıyorsanız o şekilde konu açıyorsunuz. Kuralları da iyice okuyun çünkü ben bir kere dikkat etmedim konum kapatıldı :)

Ödemeyi soracaktim almış olsam nasıl ödeme yapicam size
Parayı hesabıma yatırıyorsunuz,ben de kargoya gidiyorum. Yatırdığınız zaman zaten bu başlığa herkesin göreceği şekilde yazıyorum hatta. Kimin benden ne aldığını herkes görüyor. Bir sayfa önce de bir arkadaşımız almış mesela. Neyi aldığını yazdım.

Back