Allah razı olsun canım özelden yazayım adimiokurum canım
Tamam canim etiketliyorumkızlar hepinizden Allah bin kere razı olsun elimden tuttunuz yardımcı oldunuz ama sanırım 20 de kaldımbana yardım etmek isteyen başka tanıdıklarınız varsa topikten ya da çevrenizden etiketleyebilir misiniz benim çevrem pek yok klüpte de
amiiiin canım amin ne kadar güzel bir dua olmuş tüm kalbimle içtenliğimle amin diyorumBir kimse dua edip de kabul eseri görmediği zaman,hemen ümit kesmemelidir. Çünkü Allah sana kendi murad ettiği zamanda icabeti tazmin etmiş(kabul sözü vermiş)tir, senin istediğin zaman değil. Icabet kaçınılmazdır lâkin ilm-i ezelide bunların vakit saati vardır.
Allâh-u Te'âlâ bazen istenilenin aynı ile icabet buyurur, bazen de farklı bir yolla icabet (duayı kabul) buyurur. Çünkü Allâh-u Te'âlâ bütün gaybları hakkıyla bilen Allâmu'l-ğuyûbtur, O senin kârını senden ıyi bilir....
Rabbim en hayırlı vakitte duana icabet eylesin..
ellerine sağlık canım çok teşekkür ederim :)
Allah razı olsun canım çok sağ ol yazıyorum özelden hemen2 de ben aldım .isim neydi ?
Bisi değil canim dua da katkım olsunellerine sağlık canım çok teşekkür ederim :)
Cümlemizden inshallah. Tamam bekliyorumAllah razı olsun canım çok sağ ol yazıyorum özelden hemen
ama sana özelden mesaj atamıyorum canım mesaj butonu yok sendeCümlemizden inshallah. Tamam bekliyorum
İzlemeniz lazım,o yüzden yok :)ama sana özelden mesaj atamıyorum canım mesaj butonu yok sende
hemen :)İzlemeniz lazım,o yüzden yok :)
yine olmadı ama profilinize yazsam olur mu :)İzlemeniz lazım,o yüzden yok :)
Nick ile bağlantılıysa tahmin ederimyine olmadı ama profilinize yazsam olur mu :)
tamam yazıyorum teşekkürler :)Nick ile bağlantılıysa tahmin ederimhem senin isminden çok vardır belki. Yazabilirsin profile sorun yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?