- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
ya ben var ya sana hala 1 yasin borcluyum unuttum okumayı kısmetse yarın okucam ❣ kızlar birde kime meryem suresi okunuyor?Mazeretim bitsin okurum insallah canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben var ya sana hala 1 yasin borcluyum unuttum okumayı kısmetse yarın okucam ❣ kızlar birde kime meryem suresi okunuyor?Mazeretim bitsin okurum insallah canım
Canim özelden yaz bana sana bir şey diyeceğim
bana okunuyor canım okumak istersenya ben var ya sana hala 1 yasin borcluyum unuttum okumayı kısmetse yarın okucam ❣ kızlar birde kime meryem suresi okunuyor?
bende 1 tane alıyorum cnmbana okunuyor canım okumak istersen
Allah razı olsun canım adımı yazıyorum sana da özeldenbende 1 tane alıyorum cnm
Demin yazdım ama gitmedi galiba,ben bir okurum,ama 2 3 gün sonraBende aldım bir tane reglim bitsin inşallah okurum Allah nasip etsin kardeşim inşallah IcimdekiSonsuzDeniz gel kizzzzz
@Ruhudeli canım sende okuyuver bir tane kimin duası tutar belli olmaz
göremedim canım teşekkür ederim Allah razı olsun adımı yazıyorum sana da özeldenDemin yazdım ama gitmedi galiba,ben bir okurum,ama 2 3 gün sonra
Benimle beraber 22 oldu galiba.Ben okurum insaAllah suan kac oldu.
evet canım kalan 22 oldu seninle beraber Allah razı olsun canım sana da yazıyorum özeldenBenimle beraber 22 oldu galiba.
Amin Allahim isteyen herkesin kucagini bos birakmasin.evet canım kalan 22 oldu seninle beraber Allah razı olsun canım sana da yazıyorum özelden
okurum canım
Aleyküm selam canım çok sağ ol yazıyorum hemenSelamün aleyküm Rabbim nasip ederse 1 tane de ben alabilirim yarın kandil Rabbim nasip ederse ozaman edemezse cuma gecesi okuyabilirim bana özelden adını yazabilirseniz sevinirim