Allah razı olsun canım sana özelden adımı yazayım çok teşekkür ederim1 tane aldim cnm insallah.Rabbim kabul etsin❤
yazıyorum canım amacım adetim bitince diğer adete kadar tamamlayabilmek yarında adetim bitiyr inşallahCanım okuma zamanı varmı sen bana özelden adını yaz okuyabildigim zaman sana yazayım ama hemen okuyamam
Ozaman okurum Allahım izniyle canım sen benden yaz bitane ismi ni de özelden at inşallah tez zaman da nasip oluryazıyorum canım amacım adetim bitince diğer adete kadar tamamlayabilmek yarında adetim bitiyr inşallah
yazdım canım sag olasınOzaman okurum Allahım izniyle canım sen benden yaz bitane ismi ni de özelden at inşallah tez zaman da nasip olur
canım meraba ama tam anlayamadım yazdığını kusuruma bakma yarım kalmış galiba yazınMerhaba canim,
Ben 41 tane aliyorum bugun baslarim, diger regl donemine kadar okuyacagim. Insallah o regl gelmez, guzel haberlerini aliriz. Opuyorum seni.
ayy canım gerçekten mi söylüyorsun burdaki diğer arkadaşlardan hariç tek senden de dua alacağım Allah razı olsun canım çok çok teşekkür ediyorum inşallah bebek o adeti göndermez :) adımı yazıyorum sana da :)Merhaba canim,
Ben 41 tane aliyorum bugun baslarim, diger regl donemine kadar okuyacagim. Insallah o regl gelmez, guzel haberlerini aliriz. Opuyorum seni.
canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim sana da yazıyorum adımı özeldenCanım 2 tane benden
ayy canım gerçekten mi söylüyorsun burdaki diğer arkadaşlardan hariç tek senden de dua alacağım Allah razı olsun canım çok çok teşekkür ediyorum inşallah bebek o adeti göndermez :) adımı yazıyorum sana da :)
Okuyunca yazarım buraya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?