4yaşında oğlumda bacak ağrısı!

Mavilim001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2020
304
256
53
30
Kızlar selam. Benim oğlum 4yaşında ve 2gündür bacakları ağrıyor. Dün sabah uykudan uyanınca yürüyemiyorum diye ağladı ve ağrıyan yeri olarak baldırlarını gösteriyor. Sonra parka çıkardık unuttu ve koştu oynadı hiç bir şeyi yok gibiydi. Eve geldi öğle uykusundan kalkınca yine aynı şekilde yürüyemiyorum dedi. Hastanenin aciline gittik film çekildi ve kanlarına bakıldı. Röntgen sorunsuzdu, kanda kas ağrısını gösteren bi değer hafif yüksek çıktı doktor geçer dedi eve geldik koştu oynadı ama sabah kalkınca gene aynı yürüyemiyorum diye ağladı.
İnternette lösemi diyor, romatizma diyor 8.5hamileyim ve beynim yandı dünden beri var mı başına gelen ? Şimdiden teşekkür ederim

Ay hayır kötü düşünmeyin kan değerlerinden anlaşılırdı. 34 yaşında koca kadınım 10 gün aynı ağrıyı yaşadım baldır ağrısı bende baktım netten kanser mi dersin toplardamar tıkanıklığı mı dersin neler neler :) kas gevşetici sürdüm sürekli bugün iyiyim şükür. Bacağını zorlamış olabilir farkında olmadan çünkü düşüne düşüne zorladığımı hatırladım. Geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim pozitif yorumunuz için hamileliğinde etkisiyle çok stres oldum. Umarım dediğiniz gibi olur

Çok teşekkür ederim pozitif yorumunuz için hamileliğinde etkisiyle çok stres oldum. Umarım dediğiniz gibi olur
Korkmayın içinize sinmediyse detaylı bir tahlil yaptırın. Benim oğlumun da bacakları ağrır ara sıra annem boyu uzuyor der cidden uzuyordu:) sağlık açısından dediğim gibi araştırın içiniz rahat etsin.

Benimde oğlum geceleri uyanır bacak ağrısından normal aslında gelişim çağında ağrı kesici sürüp veriyorum. Doktorumu da sordum normal ağrıması dedi içiniz ferrah tutun. Benimde 10 yaşına kadar bacaklarım böyle agrirdi yerde yatıp ağladığımi blirim

Gün içinde hareketlerini kısıtlayan bir ağrımıydı peki? Bizim ki sabah kalktığında üstüne basamadığını söylüyor

Benim coxugum kucúkken bacak agrisindan cok sikayet etderdi. Doktor buyume samani bunun normal oldugunu sòyledi.
Baya her boy attiginda cekti cocuk ama yapicak birsey yok.

Belki sizdede ondandir

Gün içinde hareketlerini kısıtlayan bir ağrımıydı peki? Bizim ki sabah kalktığında üstüne basamadığını söylüyor
Evet adım atmak istemezdi zaten onlar büyüme çağında olacak bunlar bana ağrı kesici bile fayda etmezdi. Saatlerce ağrı çekerdim. Çocuk doktorumuz normal dedi korkmayın bu kadar. Ağrı kesici sürüp varsa doktorunuz verdiği onlardan verebilirsiniz

Acil doktoru dolven önerdi verdim ama bizde de pek faydası olmadı gibi umarım geçer kısa zamanda. Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…