• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4yaşında Göz damlası

maydanooz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
411
110
303
Merhaba 4yaşında oğluö gözünden adenovirüs oldu. Ağır ve çok hızlı ilerliyor göz damlası sıkmam gerekiyor damlalar da göz yakmıyor ama asla sıktırmıyor tutamıyorum. Hadi tuttuk zorla sıktık diyelim bu sefer ağladığı için sıktığımda akıyor . Küçğk çocuklara göz damlası sıkabilmenin Bir kolay yolu var mı acaba bildiğiniz

Anlaşmaya çalışmak, neden yapıyor oldugunuzi anlatmak, hikayelestirmeye çalışmak, kendi kendine yapması için tesvik edip caktirmadan sizin yapmaniz gibi şeyler geldi aklıma ama eminim denemissinizdir.
Aynen aslında anlatıyorum baya açıklıuorum soruyo öle mi böle mi diye en sonunda sıkayım mı hayır diyo çokta sıkıştırıuorum 3kişi tutuuoruz ama ağladığı için sıktığımda boşa akıyo gidiyo gözyaşıyla

Aynen aslında anlatıyorum baya açıklıuorum soruyo öle mi böle mi diye en sonunda sıkayım mı hayır diyo çokta sıkıştırıuorum 3kişi tutuuoruz ama ağladığı için sıktığımda boşa akıyo gidiyo gözyaşıyla
Oyunlastirma yapsanız, o doktor olsa bı oyuncağına damla yapsa. Biraz daha kafasında oturabilir .

Basini yana egip yandan damlatin.Bu sekilde hic korkmuyorlar.

Back