Öncelikle beraber bu konuda olan kitapları okuyun(teo nun kaka kitabı vb gibi araştırırsanız bir çok seçenek çıkacaktır. Yükselen zekaydı sanırım onun cırtcırtlı tuvalet eğitim kitabıda var.) Herşeyden önce sakin, tutarlı ve kararlı olmak en önemlisi. Sürecinizi bilemiyorum hangi noktalarda hangi şekilde döndünüz acaba? Kitapları okuyun oyuncaklarına su içiriip, yemek yedirip tuvaletim geldi diye konuşturup tuvalete götürün oh rahatladım diyin. Bunu bir zorunlulukmuş gibi değilde eğlenceli bir şeymiş gibi yapın. Sen de hazır hissettiğinde bana söylemen yeterli bu konuda sana destek olabilirim diyip güven verin. Beraber iç çamaşırı satın alın o beğensin. Sevdiği süper kahramanlılar olabilir. Renkli ilgisini çekebilecek bir tuvalet te işinize yardımcı olabilir. En son bezleri ortaya koyun sürekli görebileceği bir yere bu kadar bezimiz kaldı bu bezler bittiğinde artık tuvalete gidip yapacağız diye söyleyin. Tuvalet için duvar panosu var stickerli onuda ekleyeyim o tarz bir şeyde yapabilirsiniz. Bu yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla siz tutarlı bir şekilde süreci devam ettirememişsiniz. Bir kez çıkarıp tekrar taktığınız için o da kafasında nasılsa kolay yolu var ı kurmuş olabilir dolayısıyla kendine güvenmiyor olabilir. Bahsettiğim şekillerde halledemezseniz pedagoglar oyun terapisiyle 3-4 seansta kaka tutma ve tuvalet problemlerini çözüyor bu şekilde profesyonel detsek alabilirsiniz.