4yasinda bir kizim var dogdugu gunden beri uykusu hep sorunluydu 1yasa kadar meme emerken ikimizde uyuya kalirdik o 1yasindayken hamile oldugumu ogrenince memeden kesip devam sutune basladik geceleri uyumadan once sutunu icer snra sirtini kasiyarak sacini oksayarak uyuturdum cogu zaman babasiyla yatmak ister hep beraber yatardik kardesi 1yasa gelene kadar bu sekilde devam etti diger kizim yas diyince oda memeyi birakip sute gecince ikisine oda yapip ikisini beraber yatirmaya basladik kucuk kizim hemen uyurdu ama buyuk kizim hemen uyumaz 1, 1-5saate yakin surerdi uyumasi cogunda sabah kalktigimizda yanimizda olurdu simdi 3kizim dogdu 4aylik oldu ortanca kizim 5 10dk da hemen uyur yeni dogan bebegim de yatagina biraktigim gibi uyur ama buyuk kizim hem uyumadan once cok ugrastiriyor hem de gece surekli kalkiyor baslarda yanimiza geldiginde yatagina goturup yatirdim uyutup kalktim geri o uyumaya devam etti ama simdilerde bazen hic uyumuyor numara yapiyor kalkacagimiz zaman nereye diyor yada gercekten uyuduysa 1 2saat snra tekrardan bir daha kalkiyor ve yine ayni seyleri en bastan yapiyoruz cogu zaman konusuyorum kardesin de var uyuyup dinlenmem lazim sabah sinirli olmayim dinlenmis olayim guzel gunumuz olsun diyorum bazen ise yarar belki die kizdigimda oldu ama son 2 3gundur kabus goruyorum diyor korkuyorum diyor bizimle yatmasini yasakladigim icin yanimiza kadar gelip beni uyandiriyor beni uyut diyor yada odasindan sesleniyor anne die 4aylik bir bebekle gercekten zor oluyor ortanca kizimda surekli uzerini aciyor ben uzerini ortuyorum daha arkami donmeden tekrar aciyor yardim edin lutfen
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
4yaş kızım uyumuyor
- Konu Sahibi Asya Elis
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Aralık 2011
- 3.577
- 5.424
- 358
- 36
- 17 Mart 2022
- 2.241
- 2.020
- 63
- 39
- 19 Ekim 2022
- 1.775
- 4.752
- 63
- 29
Uyku tulumu bana mont la yatiriyormusun hissi veriyor tulumu o kadar para verecegime montuyla yatsin diyorum ama tabii ki de oyle birsey yapamamKimi çocuk uykuyla anlaşamıyor gerçekten. Elden gelecek çok da birşey olmuyor. Hatayı küçükken birlikte yatmak istediğinde kabul ederek yapmış olabilirsiniz. Bu arada üzeri açılıp duran çocuğunuz için neden uyku tulumu almıyorsunuz öyle dertleriniz olmaz
Bazen kucuk bebegim gece uyumuyor buyuk kizim da uyaninca uyumuyor ben de birini ayagimda sallarken digeriyle ilgilenemiyorum bir de gunduz onlarda bende yoruluyoruz hem vucut hem kafa olarak gece biraz dinlenmek bir anne olarak hakkim oldugunu dusunuyorum kaldi ki biri geldimi digeri de geliyor ve bir yataga kac kisi sigabilir ki elestiri degil cozum istiyorum varsa bir cozumunuz bu konuda bir deneyiminiz onu anlatin lutfen akil veren cok zaten cozum sunan yok kaldi ki yasaklamak haricin de guzel guzel konustugumu aciklama yaptigimi yazmisim annemisiniz bilmiyorum ama annelerin de sabirlari dolabilir tasabilirBizimle yatmasını yasakladım sert değil mi biraz?
Uyanıp gelince yanınızda uyusa ne olur ki.
Bende bu sekilde dusunerek 3gundur tv telefon hepsini biraktirdim boyama vs yaptiriyorum halen degisen birsey yok daha yeni bi kac gune duzelir insallah die umud ediyorum ama pek te umudum yok acikcasi kiskancliga gelincede asil ortanca kizimin onu kiskanmasi lazim digeri buyuk kiskanmasin zarar verir die kardes geldi geleli hep en cok ilgi onun uzerinde ama cocuk iste bilemiyoruzTV izliyorsa yada telefonda vakit geçiriyorsa izlediği şeyleri kontrol edebilirsiniz. Belki gercekden de korktuğu bir şey var. Yada yeni kardeş gelmiş kıskançlıktan da yapıyor olabilir. Sonucda sürekli sevgisi bölünmüş. Kendisine özel ilgi zaman istiyor olabilir.
- 1 Aralık 2011
- 3.577
- 5.424
- 358
- 36
O kadar para dediğiniz şey geçen ebebekte indirim vardı 400 TL ye kadar düştü. 400 TL karşılığında çocuğunuz da sizde çok büyük bir konfora kavuşmuş olacaksınız. Üstü açıldı mı diye sürekli bakma derdiniz olmayacak en önemlisi de çocuğunuz üşümeyecek sıcacık yatacak. Sizin kontrol edemediğiniz, uyuduğunuz anlarda illaki açılıyordur üstü ve üşüyordur yazık. Hem daha pahalı bile olsa o parayı sonuna kadar hakeden bir ürün bence montla ne alakası var uyku tulumunun. Ben çişi sızar kirlenirse diye yedegini bile aldım.Uyku tulumu bana mont la yatiriyormusun hissi veriyor tulumu o kadar para verecegime montuyla yatsin diyorum ama tabii ki de oyle birsey yapamam