• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4O+2 haftalik oldum hicbi belirti yok.

Meryemina

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
78
0
16
İstanbul
kizlar, gunumu iki gun gectim ama daha biseyim yok , arada cok hafif kasilmalar falan oluyor ama cok iyiyim baska hic bisiym yok gorenler senin doguracagn yok diyolar .
insallah cok gecikmezde dogumum sancilar kendinden Gelir..
Hic boyle olan oldumu ?

Son düzenleme:
oglum 40+3 de dogdu
41 hafta yi bitiren de oluyor:)
dr kontrolundesindir zaten
hayirliisyla kolay dogumlar diliyorum sana
içerde kalan hiç olmadi $imdiye kadar, oyle yada boyle çikacak ordan bu çocuk :)

saol canim!
haklisinn .. ama hani kendimden gelsin istiyom sancilar ' hastanede suni sanci versnlr istmyrm .'

İİde illa normal yollla dgm yapıcaksın diye birsey yok ki ..Sen kendini ona göre hazırrlama ...Sezeryandan da sakın korkma ...Benim de aynı senin gibi isi ..Bi anda sezeryaa aldılar..Oğlum 4.130 gr. doğdu ...Herseyde bi hyr vardır ... (15 dk kadar suni sancı verdiler sonra apar topa ameliyata alındım )

İİde illa normal yollla dgm yapıcaksın diye birsey yok ki ..Sen kendini ona göre hazırrlama ...Sezeryandan da sakın korkma ...Benim de aynı senin gibi isi ..Bi anda sezeryaa aldılar..Oğlum 4.130 gr. doğdu ...Herseyde bi hyr vardır ... (15 dk kadar suni sancı verdiler sonra apar topa ameliyata alındım )

Neden bir anda sezeryana aliyolarki?
Yok burda ole kolay kolay almiolar yurtdisinda.. '

Kizlaar, 4O+6 dogum yaptimm!
Evde cektim cogunu hastaneye gittigimde 8 cm acilmam vardii. Ama o 2 cm biturlu gelmedi saatler surdu cok zorlandimm.. ama bebegmi alinca kucagma hersey gecti bir Anda..
:16:

Back