Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdan paylasirsanizguzel olur ve fiyati nedir
Evet izmir selçuk luyum siz?Ben alicamda izmirdesindir insallah
Merhaba beni lütfen yanlış anlamayın ama bu akşam 2014 model ikinci el mamaroo fiyatlarına ve şuan jokerlerde satılan 2015 model sıfır fiyatlarına baktım da geçen yıl 700 liraya aldığımız mamaroo şuan sanırım yoğun talepten bu yıl 1200 küsur olmış ve bu da ikinci el piyasasını çok etkilemiş siz de araştırabilirsiniz. 600 700 liraya satıyor herkes. Aşağıda fotoğraf paylaşıcam. Ben hiç araştırmadan kafadan bir fiyat vermiştim gördüm ki çok ucuza veriyorum çünkü inanın sıfıra yakın kalitededir çok titiz kullandım ve şuan 1200 küsur olan 2015 modeliyle aynı özellikleri taşıyor. Benim içime aldığım fiyata satmak sinmiyor bu yüzden 600 liraya satmaya karar verdim. İzmir de ortak bir yerde buluşup size elden teslim yapabilirim. Lütfen yanlış amlamayın siz alıcaksınız diye fiyat arttırmıyorum dediğim gibi piyasayı görünce ben çok ucuza verdiğimi farkettimBurdan paylasirsanizguzel olur ve fiyati nedir
Fiyatlardan haberim.var fakat sizin ikinci el fiyatlarindan haberiniz yok sanirim 450 lira az bir miktar degildi gideri oydu karsiyakada 400 e bulmustum dugunumuz vardi ilgilenemedigim icin almaya gidememistim maalesef satildi...size iyi alisverislerEn son resim ikinci el 700 liraya satılıyor ve şuan 2014 modellerin sıfırları geçen yıl 700 lirayken bu yıl 995 liraya satılıyor 2015 modeli ise 1245 gördüğünüz gibi. Ve 2015 2014 arasında işlevsel olarak bir fark yok.
Bende ikinci el fiyatlarına bakıp bu artışı yaptım zaten. Yukarıda da belirttim 700 liraya satılıyor ikinci el fotoğrafını da paylaştım tutumlu anne sitesinde de 650 ye var bir tane.İnşallah istediğiniz fiyata bulursunuz .Fiyatlardan haberim.var fakat sizin ikinci el fiyatlarindan haberiniz yok sanirim 450 lira az bir miktar degildi gideri oydu karsiyakada 400 e bulmustum dugunumuz vardi ilgilenemedigim icin almaya gidememistim maalesef satildi...size iyi alisverisler
Şuan sıfırı 1245 liraya satıldığı için ikinci el fiyatları da artmış doğal olarak. Çünkü zaten az kullanılıyor ve sıfır gibi satıyorsunuz bu artışlar normal bence.Gectigimiz kiş bende 4 ay kullanip satisa cikarmistim 450 pahali demislerdi ve 400 tl ye satmistim.fiyatlar ucmus resmen.
Sizin mantığınıza göre hareket etmek gerekirse sıfırı 550 tl simdi girdim baktım ozamn sizn suan ikinci el olan bu ürününüzü 250-300 tl arası satışa sunmanız gerekir
Sizin mantığınıza göre hareket etmek gerekirse sıfırı 550 tl simdi girdim baktım ozamn sizn suan ikinci el olan bu ürününüzü 250-300 tl arası satışa sunmanız gerekir
Eki Görüntüle 1628670
700 liraya aldım 450 liraya satıyorum. Video da gönderebilirim çalışır durumuna bakarsınız ilk aldığım gibi hala. Oğlumun kolik sancıları buna yatırınca hafifliyordu mışıl mışıl uyuyordu ilk 3 ay kullandım zaten yepyeni yani
Aldığıniz fiyata satmak icin alıcıyı da kaybetmissiniz... sonucta elinizde durmaktansa satmak daha mantıklı.. tabi bir bebek daha düşünmuyorsaniz... fiyatı bir daha degerlendirmenizi tavsiye ederim..
iyi satışlar..