Öncelikle çok geçmiş olsun, Acil şifalar diliyorum yavrularınıza
benim kızım da 4.5 aylıkken ailecek korona olmuştuk. Kızım emmeyi reddediyordu. Mama başlamayı denedim yine reddetti. Zar zor bir iki kaşık yoğurt yedirebilmiştik. Kovidden dolayı sütüm kesilme noktasına gelse de Ben kavga dövüş yine emzirmeye çalışıyordum sütten vitamin alsın diye. Benim kızımın 1.5 gün boyunca ateşi hiç düşmedi, hep 39.5tu. Eklem yerlerine, alnına ıslak bezle kompres yaptım hep. Ateşli diye zıbınla yatırmadım daha çok üşür diye. İnce uzun tulumla yatırdım. 4 saatte bir ateşi düşmese de bir çay kaşığı calpol verdim. Bulunduğumuz odaları sık sık havalandırdım. Bir yandan kendim de kovidden dolayı ağır bir alerji olmuştum, tüm vücudum kabarıp şişmişti ve kaşınıyordu. Kanlı döküntüler başlamıştı. Bunlar için de ağır ilaçlar içmek zorunda kaldım ama bir damla da olsa vitamin alsın diye emzirmeyi bırakmadım. Sonrasında kendiliğinden ateşi düşmeye başladı. Bir hafta kadar iştahsızlığı sürdü sonrasında.
Ne olursa olsun emzirmeye devam edin. Ateşi düşmese de parasetamol içerdiği için calpol vermeye devam ettim ben . Kovide karşı etkili olduğu açıklanmıştı parasetamol içerikli ilaçların. İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız.