• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4Ab kalite embriyo

Melese

Nasipse tüp bebek annesi 🙏❤️
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
135
58
48
25
Merhaba 23 yaşındayım pkoluyum 2 gün sonra 5. Gün 4Ab kalitede embriyo transferim var tutma olasılığı nedir yardımcı olur musunuzz

Merhaba 23 yaşındayım pkoluyum 2 gün sonra 5. Gün 4Ab kalitede embriyo transferim var tutma olasılığı nedir yardımcı olur musunuzz
Kaliteye takılmayın tutacağı varsa kötü kalite bile tutup iyi kalite tutmuyor. Nasip işi bunlar. Hayırlısı olsun.

Kaliteye takılmayın tutacağı varsa kötü kalite bile tutup iyi kalite tutmuyor. Nasip işi bunlar. Hayırlısı olsun.
Bilmiyorum 8 tane dondurulmuşum var doktoruma güveniyorum ama üstümdeki baskıyı stresi atamıyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bilmiyorum 8 tane dondurulmuşum var doktoruma güveniyorum ama üstümdeki baskıyı stresi atamıyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Stres en büyük düşman daha sakin olmaya çalışıp süreci güzel geçirmeye bakın. Hem dondurulmuşta çokmuş şansınız yüksek kendinizi yıpratmayın.

Stres en büyük düşman daha sakin olmaya çalışıp süreci güzel geçirmeye bakın. Hem dondurulmuşta çokmuş şansınız yüksek kendinizi yıpratmayın.
Çok haklısın deniycem inşallah pozitif sonuç almak nasip olur

hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin 6. gün nasıl öğrendin çift emriyo muydu
Hayır tek embriyoydu ben hiç yatmadım sadece ilk gün yattım o yüzden tutmadı diye düşünüp yaptım çhemde ucuz testlerden çıktı sonra hemen erken gebelik testi yaptım onda da çıktı aynı gün gidip hemen kan verdim 49.7 öğrendim

Hayır tek embriyoydu ben hiç yatmadım sadece ilk gün yattım o yüzden tutmadı diye düşünüp yaptım çhemde ucuz testlerden çıktı sonra hemen erken gebelik testi yaptım onda da çıktı aynı gün gidip hemen kan verdim 49.7 öğrendim
bende başka bir şehirde transfer olacağım gittiğim yerde bir gece kalmayı düşünüyorum opu sonrası adet hemen oldunuz mu ben 10 gün önce opu oldum hala olmadım regl davul gibi şiştim :(

bende başka bir şehirde transfer olacağım gittiğim yerde bir gece kalmayı düşünüyorum opu sonrası adet hemen oldunuz mu ben 10 gün önce opu oldum hala olmadım regl davul gibi şiştim :KK43:
Ben yarım saat yattım çıktım canım kasma bence ben opudam 3 gün sonra adet oldum dondurulmuş embriyo transferi oldum 2 adet sonra yani

Doktoruna ara bence en geç 7 gün içinde adet olman gerekirdi

Ben yarım saat yattım çıktım canım kasma bence ben opudam 3 gün sonra adet oldum dondurulmuş embriyo transferi oldum 2 adet sonra yani
tamam canım çok sağol yol uzun diye transfer günü zaten diğer günler nasıl beslendin yürüyüş falan yaptın mı

tamam canım çok sağol yol uzun diye transfer günü zaten diğer günler nasıl beslendin yürüyüş falan yaptın mı
Gayet önceki gibi beslenedim ben inanmıyorum avakadoymuş kabak çekirdeğimiş özellikle bişey yapmadım sadece 5 gün duş almadım o kadar gezmeye gittim pikniğe gittim öyle kendimi yormadan hayatıma devam ettim

Back