- 21 Mayıs 2016
- 45
- 10
- 88
- 51
- Konu Sahibi burakebru06
48 yaşındayım,yillardır yöneticilik yaptım ama hiç arkadaşim ve dostum yok.ankara çayyolu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatta eşime diyotum ki.ölsem cenazeme gelecek kul yok diyorum48 yaşındayım,yillardır yöneticilik yaptım ama hiç arkadaşim ve dostum yok.ankara çayyolu
merak etmeyin,kimsenin dostu yok48 yaşındayım,yillardır yöneticilik yaptım ama hiç arkadaşim ve dostum yok.ankara çayyolu
Yaa dost degil arkadasım bile yok,şöyle gideyim takilayim sohbet edeyim.kyzenler zaten cok uzak birbirine,dogru düzgün akraba yok.oğljmun sünnet düğünü bile yapamafım zamaninda gelecek.kimse yok diye o dereceemerak etmeyin,kimsenin dostu yok
kurslar var kayıt olup arkadaş bulabileceğiniz,komsularınızı gözden geçirin.eşinizin arkadaşları ve eşleri,çocugunuzun arkadaşlarının aileleri..yöneticilik yaptıgınız iş yerinde mutlaka birileri ile iletişimw geçebilirsiniz.bu saydıklarımdan birileriyle ilk adımı siz atarak arkadaş bulabilirsinizYaa dost degil arkadasım bile yok,şöyle gideyim takilayim sohbet edeyim.kyzenler zaten cok uzak birbirine,dogru düzgün akraba yok.oğljmun sünnet düğünü bile yapamafım zamaninda gelecek.kimse yok diye o derecee
2 kadın 2 erkek liseden beri hiç ayrılmadığımız dostlarım var yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Sadece gerçekten zor bulunan ve devam ettirmesi zor olan birşey. Hayatıma çok fazla toksik kişi de girdi, çıktı. Sadece onlar kaldı. Bence bu gerçek dostluk olayı da aynı aşk gibi sadece şanslı insanların başına geliyor.merak etmeyin,kimsenin dostu yok
Yalova genclihimin gectigi yer,her yaz 3 ay gelirdik sait faik abasitanik sokaktaydi evimiz,tam donanmanin karsisindan gir fatih caddesini gec karsi sojag giro zamsnlat öyle guzeldi ki elma agaçlari armut afaçlari çilek bahcelerine dalar,donanmadan menderekten denize girerdik.1 ay önce gittim,her yil yine günu birlik giderim.babacihimin mezarina.hicbirsey eskidi gibi degilMaalesef Yalova'dayım.
Is yeri olmaz hepsi alt persinelimdi çikarci yani belli de ettiler zaten.çok yakin dostum vardi annesi vefat etti hastanede yaninda kaldigim gunler oldu son zamanlarda bana snnemi gatirlatiyorsun dedi.univerditeden yillarin dostlugu sandigim biri vardi evi.i actim cebine harclik koydum is buldum oda kazik atti.oglumun okul ark vardi onun annesiyle cok samimiydik oda yalanmiş kizi bi laf söyledi annesine söyledim oda bitti...en yakinlarindan biri taa ilkokuldan beri arkadadimin biri 6 sene önce biti de 10 yil once kanserden öldü.nasil anlatayimmm,tuhaf hayat kader ne deyim k8.ikurslar var kayıt olup arkadaş bulabileceğiniz,komsularınızı gözden geçirin.eşinizin arkadaşları ve eşleri,çocugunuzun arkadaşlarının aileleri..yöneticilik yaptıgınız iş yerinde mutlaka birileri ile iletişimw geçebilirsiniz.bu saydıklarımdan birileriyle ilk adımı siz atarak arkadaş bulabilirsiniz
Gözluklerim yok harfler hatalı oluyor kusura bakmayinIs yeri olmaz hepsi alt persinelimdi çikarci yani belli de ettiler zaten.çok yakin dostum vardi annesi vefat etti hastanede yaninda kaldigim gunler oldu son zamanlarda bana snnemi gatirlatiyorsun dedi.univerditeden yillarin dostlugu sandigim biri vardi evi.i actim cebine harclik koydum is buldum oda kazik atti.oglumun okul ark vardi onun annesiyle cok samimiydik oda yalanmiş kizi bi laf söyledi annesine söyledim oda bitti...en yakinlarindan biri taa ilkokuldan beri arkadadimin biri 6 sene önce biti de 10 yil once kanserden öldü.nasil anlatayimmm,tuhaf hayat kader ne deyim k8.i
Ben 3 yıldır buradayım. Seviyorum. Babanıza Allah rahmet eylesin.Yalova genclihimin gectigi yer,her yaz 3 ay gelirdik sait faik abasitanik sokaktaydi evimiz,tam donanmanin karsisindan gir fatih caddesini gec karsi sojag giro zamsnlat öyle guzeldi ki elma agaçlari armut afaçlari çilek bahcelerine dalar,donanmadan menderekten denize girerdik.1 ay önce gittim,her yil yine günu birlik giderim.babacihimin mezarina.hicbirsey eskidi gibi degil
AminnbBen 3 yıldır buradayım. Seviyorum. Babanıza Allah rahmet eylesin.
Canimsinsiz yine şanslısınız eş dost yok bende aile bile yok
artık içimden gelmiyo hiçbişey kalıcı değilBazen arkadaslar aileden daha iyi olabiliyor.yaďın gençse çevre efinmeye bsk.zira bi yaştan sonra olmuyor
Yönetici olmakla arkadaşsiz kalmak arasındaki bağlantıyı kuramadım. Ama bunca sene gerçekten hiç arkadaşınız olmadıysa ve sikayetciyseniz objektif olarak kendinize - eşinize sorun bakalım, neden olabilir.
Mesela ne insanlari sizden uzaklastiriyor olabilir?
Bunları farkedince eğer düzeltmek istediğiniz bir şeyse düzeltin ve sizi hiç tanımayan insanların olduğu yeni ortamlara girmeye çalışın. Mesela çocuğunuzu kapıda velilerin beklediği bir kursa - eğitime götürün ya da eşinizin henüz tanısmadığınız bir arkadasini ve ailesini yemeğe çağırmasını isteyin, Ankarada çokça olan kitap kulüplerine katılın (kitapagaci Ankara derseniz mesela çıkar sosyal medyada). O ayki kitabı okuyup buluşmaya gdiin hem kitaptan bahsedin hem ortak konunuzun olduğu insanlarla tanışın...
Böyle böyle yeni bir çevre edinirsiniz.
Arkadaslikta da insanların size bağlanmasını istiyorsanız ya iyi bir anlatıcı olun, ya da iyi bir dinleyici. Genelde böyle yakınlaşılir. Ben mesela eski isimde her ay yeni biriyle eslesirdim, bir ay tüm gün aynı odada, devamlı bir şeyler anlatır ve dinlerdik- birbirimize yakınlaşırdik.
Ayrıca insanlarin sözlerine önem verin, havaya konusuyo gibi olmasınlar. Mesela bir şey danisin, sonraki sefer de o şeyi dediği gibi yaptiginizi söyleyin
Ayrıca internet de arkadaş kurmak için çok uygun bir ortam. Benim annem mesela, bir siyasi grubun Facebook sayfasında aktif,elinden telefon düşmüyor, ABD'den bile arkadaşları var devamlı konuştuğu, aynı zamanda bir online programa üye. Onlarla bazen kahvaltıya falan gider, bir sürü çevresi oldu. Ben de aynı şekilde internet arkadasligina sıcak bakıyorum (romantik arkadaşlığı kasdetmiyroum tabii) yarın bile şehrime gelen KKdan bir arkadasimla buluşacagim, geçen geldiğinde çok kıymetli zamanlar gecirmistik,hatta evimde bile kalmıştı :)
Burada bir sürü topik var, ilginize uyan birini bulun, zayıflama- birikim - cocuk- geyik- minimalizm - çiçekler...aklına ne gelirse var,yoksa da sen aç:) en azından gün içinde aktif konustugun birileri olur. Hem belli bir çerçevesi olsa da biraz da sohbet
ne güzel yazmışsınızYönetici olmakla arkadaşsiz kalmak arasındaki bağlantıyı kuramadım. Ama bunca sene gerçekten hiç arkadaşınız olmadıysa ve sikayetciyseniz objektif olarak kendinize - eşinize sorun bakalım, neden olabilir.
Mesela ne insanlari sizden uzaklastiriyor olabilir?
Bunları farkedince eğer düzeltmek istediğiniz bir şeyse düzeltin ve sizi hiç tanımayan insanların olduğu yeni ortamlara girmeye çalışın. Mesela çocuğunuzu kapıda velilerin beklediği bir kursa - eğitime götürün ya da eşinizin henüz tanısmadığınız bir arkadasini ve ailesini yemeğe çağırmasını isteyin, Ankarada çokça olan kitap kulüplerine katılın (kitapagaci Ankara derseniz mesela çıkar sosyal medyada). O ayki kitabı okuyup buluşmaya gdiin hem kitaptan bahsedin hem ortak konunuzun olduğu insanlarla tanışın...
Böyle böyle yeni bir çevre edinirsiniz.
Arkadaslikta da insanların size bağlanmasını istiyorsanız ya iyi bir anlatıcı olun, ya da iyi bir dinleyici. Genelde böyle yakınlaşılir. Ben mesela eski isimde her ay yeni biriyle eslesirdim, bir ay tüm gün aynı odada, devamlı bir şeyler anlatır ve dinlerdik- birbirimize yakınlaşırdik.
Ayrıca insanlarin sözlerine önem verin, havaya konusuyo gibi olmasınlar. Mesela bir şey danisin, sonraki sefer de o şeyi dediği gibi yaptiginizi söyleyin
Ayrıca internet de arkadaş kurmak için çok uygun bir ortam. Benim annem mesela, bir siyasi grubun Facebook sayfasında aktif,elinden telefon düşmüyor, ABD'den bile arkadaşları var devamlı konuştuğu, aynı zamanda bir online programa üye. Onlarla bazen kahvaltıya falan gider, bir sürü çevresi oldu. Ben de aynı şekilde internet arkadasligina sıcak bakıyorum (romantik arkadaşlığı kasdetmiyroum tabii) yarın bile şehrime gelen KKdan bir arkadasimla buluşacagim, geçen geldiğinde çok kıymetli zamanlar gecirmistik,hatta evimde bile kalmıştı :)
Burada bir sürü topik var, ilginize uyan birini bulun, zayıflama- birikim - cocuk- geyik- minimalizm - çiçekler...aklına ne gelirse var,yoksa da sen aç:) en azından gün içinde aktif konustugun birileri olur. Hem belli bir çerçevesi olsa da biraz da sohbet gibi oluyor,gün içinde canını sıkan şeyleri yazıp rahatlarsın.