48 kiloyum kilo almak istiyorum nasıl alabilirim?

Madaeda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
14
1
23 yaşımdayım 1.68 boyunda 48 kilo bi bireyim kilom liseden beri 1-2 kilo arttı diyebilirim çoğu zaman değişmiyor zor artıyor bu aralar da abartılı yemiyorum ama yani çok yediğim zamanlarda max 1 kilo zoraki almışımdır 5-6 kilo almak istiyorum en etkili kilo nasıl alabilirim?

Ben gece yatmadan cici bebe muz pekmez karışıtırp yiyordum kilo aldırdı fakat bir süre sonra bayıyor sıkıldıktan sonra gün içinde karbonhidrat öğünüm arttırdım kekler poğaçalar yatmadan yemeler 55 kilodan 78 cıkmıstım kaç ayda oldu hatırlamıyorum ama ben biraz fazla almıs olabilirim suan 65 kiloyum, düşünün baklavaya çikolata sürüp yiyordum zaten yedikçe insanın midesi genişliyor

Baklavaya çikolata sürüp yersem diyabetten ya da kalpten gidebilirim 😅 benim bazen kalp çarptıntım oluyor ama anladım olayı ne bulduysan ya mantığıyla ilerlemek lazım galiba

23 yaşımdayım 1.68 boyunda 48 kilo bi bireyim kilom liseden beri 1-2 kilo arttı diyebilirim çoğu zaman değişmiyor zor artıyor bu aralar da abartılı yemiyorum ama yani çok yediğim zamanlarda max 1 kilo zoraki almışımdır 5-6 kilo almak istiyorum en etkili kilo nasıl alabilirim?
Boşverin yaşla beraber insan zaten kilo alıyor. Sağlıklı olmaya bakın kilo alıcam diye yemekle aranızdaki bağı bozmayın. Severek yiyin vücudunuz zaten şekillenir.

Neden kilo almak istiyorsunuz?
Şuan vücudunuz sağlıklı ise boş yere fazla gıda tüketimi yapmayın. Bu sağlıksız olur.

X