• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

48 Kilo Verdim. 3'te İkisi Gitti.

ben 53 kiloyum boyum 1 60 ama 48 olmak istiyorum çünkü top yutmus gibiyim suan o 5 kilo resmen göbek olmus durumda.ama tam diyet yapmaya başlıyorum rüyamda yemekler filan yada evdekiler tatlı tarzı sevdıgım seyler yıyo canım cekıyo yıyorum gitti diyet mayısa kadar bende zayıflarım ınsallah.

Kızlar helal olsun ne diyim. Ne zorlu bir süreç oldugunu çok iyi bilirim. Benimde vermem gereken çok kilo var fakat her seferinde yolu yarıda bırakıp erkenden pes ettim :( Şimdiyse binbir türlü hastalık, psikolojik baskı sosyal fobi ve agarafobiyle uğraşıyorum. Benim çok merak ettiğim kilo verdikten sonra psikolojinizde neler değişti? Çevrenin bakışları ve davranışları nasıl değişti. Kilo demek herkesin senin bedenine herkesin rahatça hakarete varan sözleri demek, aşşalayan bakışları demek, pişmanlıkla dolu geceler demek. Demek de demek. İnşallah bende artık şunun sonunu getirebilirim. :(

Canım tebrikler ben de dogum sonrası 17 kg vererek eski formuma geldim ama spora rağmen karin derim gevşedi kaslar sıkı ama cilt gevsek sen de çok ciddi kilo vermissin sarkma oldu mü ne yaptın ameliyat düşünüyor musun ben mini karin germe dusunuyorum

Çok büyük bir başarı tebriklerr.
Bende hazıranda 65 olmayı hedeflıyorum.O kılo bana yetecektır.İnşallah başarırım bende.

avrasya merhaba

birinin topiğinde gördüm yazmışsın. 48 kilo vermişsin çok çok tebrik ederim seni. çok sevindim senin adına. yolun yarısını geçmişsin bundan sonrası artık gelir merak etme.

Kızlar helal olsun ne diyim. Ne zorlu bir süreç oldugunu çok iyi bilirim. Benimde vermem gereken çok kilo var fakat her seferinde yolu yarıda bırakıp erkenden pes ettim :( Şimdiyse binbir türlü hastalık, psikolojik baskı sosyal fobi ve agarafobiyle uğraşıyorum. Benim çok merak ettiğim kilo verdikten sonra psikolojinizde neler değişti? Çevrenin bakışları ve davranışları nasıl değişti. Kilo demek herkesin senin bedenine herkesin rahatça hakarete varan sözleri demek, aşşalayan bakışları demek, pişmanlıkla dolu geceler demek. Demek de demek. İnşallah bende artık şunun sonunu getirebilirim. :(

Açık konuşmak gerekirse sadece çevrendekilerden annenden bile teşvik edici değildi kalp kırıcı sözler duymak gerçekten yıpratıcı. Aslında sadece bu kilolar kendimize yük. Sağlığımızdan gidiyor. Fatoos20 de okudum. Onunda çocukla ilgili sıkıntısı varmış. Sekiz yıllık evlilik söz konusu. Fakat gerçekten ameliyat olma cesaretini göstermiş. İşte ben bunu yapamazdım. Tebrik ediyorum.

Benim daha çok şarja ihtiyacım var. Biraz cesarete daha öncede kilo verdim. O zaman 90 dan 64 e inmiştim. Tekrar yapabilirim. Bence sende ve bende yapabiliriz. Unutma sadece bizim mutluluğumuz önemli. Başkalarının dedikleri değil. Biz kendimiz için zayıflamalıyız.

Merhaba herkese

Kendi kendimi motive etmek için yazıyorum.

Hep şişmandım.

2012'nin başında kilom 125'e ulaşmış idi.

Sıkı bir diyet ve sporla fazla kilolarımın 3te ikisini verdim. Bana nasıl diyet ve spor yaptığımı sormayın, herkesinkinden bir farkı yok. Sadece çok ciddi bir şekilde yaptım, aksatmadım diyeti ve sporu.

Ama hala çok yolum var. Hedefim 55. Yani toplamda 70 kilo vermeyi hedefliyorum.

Kilo vermek günlük bir mücadele ve bu mücadele benim gibi yeme bozukluğuna sahip biri için çok çok çok zorlu.

Kalan 22-23 kilomu Ağustos sonuna kadar vermek niyetindeyim.

Umarım başarırım.

Başarırsam yazacağım tekrar.

helal olsun :46::46::46:

teşekkür ederim arkadaşlar. inşallah devamı da gelir. umarım isteyen herkes kilo verir.

Gerçekten büyük başarı...tebrik ediyorum seni..:nazar::nazar::46:

ayrıca çok ama çok sevindim umut oldun çoğumuza...

Bir ara 90+ daydın değilmi.?

Merhaba herkese

Hep şişmandım.

Sıkı bir diyet ve sporla fazla kilolarımın 3te ikisini verdim. Bana nasıl diyet ve spor yaptığımı sormayın, herkesinkinden bir farkı yok. Sadece çok ciddi bir şekilde yaptım, aksatmadım diyeti ve sporu.

Kilo vermek günlük bir mücadele ve bu mücadele benim gibi yeme bozukluğuna sahip biri için çok çok çok zorlu.

Umarım başarırım.

canım öncelikle tebrik ederim senii bn de diyet yapıorum 6.8 kilo verdm ama vermem gereken bi 15 kilo daha var ama kilo vermem durdu aptıysam bi türlü veremıorum 15 gün oldu nerdeyse iice moralim bozuldu sennde basına geldimi böyle bişey yardım ediiinn :(

Merhaba herkese

Hep şişmandım.

Umarım başarırım.

tebrık ederım sızı,

yakın kılolarda oldugumuz ıcın sızınle konusmak, sızı ornek almak ısterım ınsaallah deneyımlerınızı paylasabılırsınız

Merhaba herkese

Hep şişmandım.

Umarım başarırım.

tebrikler o azim bizede gelse ahhhhh

Back