48 Kilo Verdim. 3'te İkisi Gitti.

avrasya

Guru
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2011
648
88
298
Merhaba herkese

Kendi kendimi motive etmek için yazıyorum.

Hep şişmandım.

2012'nin başında kilom 125'e ulaşmış idi.

Sıkı bir diyet ve sporla fazla kilolarımın 3te ikisini verdim. Bana nasıl diyet ve spor yaptığımı sormayın, herkesinkinden bir farkı yok. Sadece çok ciddi bir şekilde yaptım, aksatmadım diyeti ve sporu.

Ama hala çok yolum var. Hedefim 55. Yani toplamda 70 kilo vermeyi hedefliyorum.

Kilo vermek günlük bir mücadele ve bu mücadele benim gibi yeme bozukluğuna sahip biri için çok çok çok zorlu.

Kalan 22-23 kilomu Ağustos sonuna kadar vermek niyetindeyim.

Umarım başarırım.

Başarırsam yazacağım tekrar.

Cidden çok ciddi bir rakam. Yani benim kadar filan bi kilo vermişsin. Harikasın azmin eksilmesin inşallah...

bu arada hayatımda o kadar çok şey değişti ki!

ama daha da iyisi olabilir. hala fazladan 1 damacanam var.

avrasya hatırlıyorum seni canım.
azminden dolayı çok çok tebrik ediyorum seni. eminim hedefinede ulaşacaksın. sakın pes etme.

bende 22-23 kilo vermiş biri olarak seni o kaadar iyi anlıyorum ki. bende son 3-5 kilo için uğraşmaya devam ediyorum ama öyle zor geliyor ki. devam ediyorum tabi, bu noktaya gelmişken bırakmayacağım.
tekrar tebrikler canım.

çok çok tebrik ediyorum valla büyük başarı bunu başarmışsın kesinlikle 20 kiloyuda başarırsın tebrikler tekrar darısı benim otuz kilonun başına :26:

müthiş bişey bu ya benide motive edin nolurrr ya çok ihtiyacım var eşim çok sorun yapıyor iki sene önce 98 den 76 kıloya kadar inmiştim sonra hamilelik doğum ve sonrası 107 kıloya çıktım (( şuan 87 kıloyum istediğin zaman verebilrsin neden bukadr iradesizsin diye sürekli şikayet duyuyorum o bukadr baskı yaptıkca ben okadar uzaklaşıyorum diyetten dur diyemıyorum kendime arkadaşım kutluyorum seni gerçekten allah yolunu açık etsin kalanlarıda verirsin şüphesiz....

teşekkür ederim arkadaşlar. inşallah devamı da gelir. umarım isteyen herkes kilo verir.

teşekkür ederim arkadaşlar. inşallah devamı da gelir. umarım isteyen herkes kilo verir.

tebrikler, ne zamandir bildiirm yapmiyorsun, ben de merak ediyordum, neler yapiyorsunuz diye.

basarinizin devamini dilerim

cok merak ettım sızı fotograf eklersenız cok sevınırız :) tebrık edıyorum. darısı basımıza

merhaba canım alah kolaylık versin ..maşşallah çok güzel vermişsin.bende 1.73 şuan 113 kiloyum.hayatım da hep kilolu ve 90-100 arası idim 3 saefer 120 ye çıkıp 95 e düştüm.benim sorunum verememek degil koruyamamak..2/2/2013 te yine 119 la başladım şuan 1 ay oldu 113 oldum.hedefim temmuza kadar inşallah diyet ve sporla 85 olmak ...kolaylıklar olsun görüşürüz inşallah

Tebrikleer :) Gerçekten büyük bir kısmını atlatmışsın ve eminim istediğin şekle geliceksin! Kolay gelsin :)

tebrik ederim, müthis bi basari.
diyetini merak ettim ben ama... benimde bi gidecek 30-40 kilom var.
nasil beslendin?

avrasya süpersin tebrikler...

merhaba herkese

diyete devam ediyorum hedefim 20 nisanda 70 olmak. 20 nisanda tekrar yazicam gorusmek uzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…