475 cc protez kaç beden oluyor

hp01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2023
2
1
33
Merhaba hanımlar 475 cc silikon takıldı 3 gün oldu böyle bir acı yok maalesef ki ergonomiks takıldı hiç olmadığı için gögüsüm doğal ve yumuşak olmasını istedim o yüzden ergonomiks tercih ettim tam iyileşme süreci ne zaman oluyor bilgisi olan yazabilir mi(devlet hastanesinde oldum silikonu devlet karşılamıyor siz kendiniz alıyorsunuz yaptıracak olanlara fikir olsun)

Merhaba hanımlar 475 cc silikon takıldı 3 gün oldu böyle bir acı yok maalesef ki ergonomiks takıldı hiç olmadığı için gögüsüm doğal ve yumuşak olmasını istedim o yüzden ergonomiks tercih ettim tam iyileşme süreci ne zaman oluyor bilgisi olan yazabilir mi(devlet hastanesinde oldum silikonu devlet karşılamıyor siz kendiniz alıyorsunuz yaptıracak olanlara fikir olsun)
benim 400 takıldı 75 D bile küçük
neden bu kafar büyük tercih ettiniz
ben 300 üstü istemiyordum meme hacmi azaldığı 400 doldurmuş dr böyle tercih etti
ben birkaç aya çıkarttıracağım

benim 400 takıldı 75 D bile küçük
neden bu kafar büyük tercih ettiniz
ben 300 üstü istemiyordum meme hacmi azaldığı 400 doldurmuş dr böyle tercih etti
ben birkaç aya çıkarttıracağım
Neden çok mu büyük olduğunu düşünüyorsunuz 475 cc 75 d mi oluyor onu anlamadım

ben de doğum ve emzirmeden sonra silikon istiyorum ancak kabullenmeme durumunu ilk defa okuyorum, ameliyat sonrasının acılı olduğunu biliyorum ama böyle pişman olanları görünce aklım karışıyor

Neden çok mu büyük olduğunu düşünüyorsunuz 475 cc 75 d mi oluyor onu anlamadım
evet çook büyük oldu ben minyonum göğüs altı ölçüm 70 cm belim 64 cm hantal durdu alışamadım 3 ay bekleyeceğim doğallaşmazsa çıkartıracağım
bir de silikonun hissiyatını sevmedim
bunu yaşamadan bilemezdim
ama küşük meme için asla yapılacak bir operasyon değil

Merhaba ben de 170,63üm ufak değilim ama üst bedenim dar ve zayıf. 275 hpyuvarlak kas üstü oldu inanılmaz büyük geliyor bana. ve psikolojik olarak o yapayliği kabul edemeyecek gibiyim. Henüz 3.günüm. Ben de 3 ay kadar zaman veriyorum kendime ki deri gevseyıp salmasın kendisini daha fazla. Takipleşelim. K kendine ait bir kadin

Merhaba ben de 170,63üm ufak değilim ama üst bedenim dar ve zayıf. 275 hpyuvarlak kas üstü oldu inanılmaz büyük geliyor bana. ve psikolojik olarak o yapayliği kabul edemeyecek gibiyim. Henüz 3.günüm. Ben de 3 ay kadar zaman veriyorum kendime ki deri gevseyıp salmasın kendisini daha fazla. Takipleşelim. K kendine ait bir kadin
İlk günler inanılmaz şiş oluyor. O şişler iniyor. Ben 169, 64 kg civarıyım 375 konuldu, hiç döküm yoktu gibi. Daha çok da olabilirmiş. Şu an 2 hafta oldu

Teşekkür ederim cevabınız için koltuk altımı aşmssın demiştim ameliyattan 10 dk önce. 300 mü olur artık bilmiyorum demiştim ben tabii duruşunu nerden bileyim 275 zor oldu dedi aşırı taşıyor kollarımı kapatıyor karşıdan. Yani o kadarlık bir inme olur mu ki inşallah...

Teşekkür ederim cevabınız için koltuk altımı aşmssın demiştim ameliyattan 10 dk önce. 300 mü olur artık bilmiyorum demiştim ben tabii duruşunu nerden bileyim 275 zor oldu dedi aşırı taşıyor kollarımı kapatıyor karşıdan. Yani o kadarlık bir inme olur mu ki inşallah...
Resim atarsanız yorumlayabilirim. Ben ilk çıktığımda dikişler büzüşmüştür, o kadar boştu. Sonra baya bence 1-2 cm indi ama yukarıdan kemer korse takıyordum. Alta masaj yaptım. Şu an tam istediğim yerde :)

Geçmiş olsun, ya o tamamen kilo ve boya, bel sırt ölçüsüne falan baglı, yukarıda biri de bahsetmiş ben de aynısını yaşadım. 169 57 kiloyum hiç meme dokum yok gibiydi ve 300 takıldı bu bile şimdi bana bu ölçülerimle büyük geliyor, 75C sıkıyor bile diyebilirim. Ama daha kilolu uzun boylu ve sırt ölçüsü geniş birinde 400 falan normaldir herhalde diye düşünüyorum

Geçmiş olsun. Bana da 400 cc takıldı, asla büyük durmuyor, vücudumla tam orantılı oldu. Protez büyüklüğü her vücutta farklı duruyor. Kiminde 400 cc büyük dururken kimi bedende küçük görünüyor.
İlk haftalar çok önemliydi, memelerim de kocaman görünüyordu🙈 zamanla ödemler gittikçe küçüldüler, çok güzel oldular 🤩 tam iyileşme süreci 1 ayı geçince oldu. Şuan 5.aydayım ve ameliyat olduğumu unuttum, memelerim iyice yumuşadı, çok doğal duruyor.

Geçmiş olsun. Bana da 400 cc takıldı, asla büyük durmuyor, vücudumla tam orantılı oldu. Protez büyüklüğü her vücutta farklı duruyor. Kiminde 400 cc büyük dururken kimi bedende küçük görünüyor.
İlk haftalar çok önemliydi, memelerim de kocaman görünüyordu🙈 zamanla ödemler gittikçe küçüldüler, çok güzel oldular 🤩 tam iyileşme süreci 1 ayı geçince oldu. Şuan 5.aydayım ve ameliyat olduğumu unuttum, memelerim iyice yumuşadı, çok doğal duruyor.
Ne kadar bir küçülme oldu peki ben şu an çok pişmanim fazla büyükler

Ne kadar bir küçülme oldu peki ben şu an çok pişmanim fazla büyükler
Baya fark oldu. Neredeyse üçte bir oranında küçülme oldu. Asla ilk günleri baz almayın. Memeler ilk başta çok yularıda duruyor, pompa ile şişirilmiş gibi duruyor🤭. Şimdi üst kısımlarım düz, iyice aşşağı indiler. Doğal bir görüntü oluştu.

D dreaming merhaba geçen hafta cumartesi bana 330 CC kas altı takıldı,kilo ve boyumuz hemen hemen aynı , şuan korse ileyim hâlâ, ölçünce bedenim 75, göğüs üstü 91 civarı çıkıyor, bende 75c mi oluyorum acaba, ve ilk gunlere göre bugün memelerim daha yumuşak gidecek olan şişlikler gitti boyut bu diye düşünüyorum, yalnız hâlâ yukardalar ve ortaları biraz ayrık , bu durum düzelecek mi acaba , teşekkürler ♥️

D dreaming merhaba geçen hafta cumartesi bana 330 CC kas altı takıldı,kilo ve boyumuz hemen hemen aynı , şuan korse ileyim hâlâ, ölçünce bedenim 75, göğüs üstü 91 civarı çıkıyor, bende 75c mi oluyorum acaba, ve ilk gunlere göre bugün memelerim daha yumuşak gidecek olan şişlikler gitti boyut bu diye düşünüyorum, yalnız hâlâ yukardalar ve ortaları biraz ayrık , bu durum düzelecek mi acaba , teşekkürler ♥️
Merhaba , biraz geç gördüm mesajı kusura bakmayın lütfen, ben ölçü almadım ameliyat sonrası ama ödemler geçince tabii küçülme oldu doğal olarak :) su an yumuşak ve asagıda, her iki meme boyutu da aynı. Merak etmeyin ben de çok panik olmuştum ikisi farklı falan diye hatta his kaybı yaşamıştım o bir ay neredeyse ama hepsi geçti

D dreaming çok teşekkür ediyorum, bugün kontrolee gittim, ben çabuk iyileştim sanırım ,masaja gerek yok, iz kremine gerek yok, yan yatabilirsin ağrı olmadığı sürece dedi. sadece yukarda , ayrık ve serrtler bunun için de sabr etmem gerek sanırım 😊🌹

X