Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem emziriyorum hem mama veriyorum benimkide bı azalıyor bı çoğalıyor doktora gidicem 2 gün sonra çok teşekkür ederimBi arkadaşımın bebeğinde böyle döküntüler vardı arada kaybolup tekrar çoğalarak çıkıyordu süt yumurta vs alerjisi olduğu ortaya çıktı anne alerji diyeti yapınca sorun ortadan kalktı. Emziriyorsanız alerjik bi durumda olabilir basit bi isilik durumu da olabilir bi doktora göstermelisiniz
Rica ederim. Doktor alerji testi yapmazsa ısrarla isteyin. Bizim bebeğe yapmadılar başta sorun sıkıntı bitmedi en sonunda yapıldı da ortaya çıktı. Dün neler yediniz mesela bugün çoğaldı döküntüler aynı şekilde yiyip için doktora gitmeden bir gün evvel ki test hatalı sonuç vermesin. Geçmiş olsunHem emziriyorum hem mama veriyorum benimkide bı azalıyor bı çoğalıyor doktora gidicem 2 gün sonra çok teşekkür ederim
İnşallah bı an önce geçer evet burda benim arkadaşıma yapmadilar alerji testi oda ısrar edince yaptilarRica ederim. Doktor alerji testi yapmazsa ısrarla isteyin. Bizim bebeğe yapmadılar başta sorun sıkıntı bitmedi en sonunda yapıldı da ortaya çıktı. Dün neler yediniz mesela bugün çoğaldı döküntüler aynı şekilde yiyip için doktora gitmeden bir gün evvel ki test hatalı sonuç vermesin. Geçmiş olsun
Maşallah alerji olabilir isilik olabilir veya egzama emin değilim doktora sormanız gerekiyor. Maşallah gözler boncuk47 günlük bebeğimin gözlerinin üstünde bundan var başına böyle bir durum gelen varmı nasıl geçer Eki Görüntüle 3258259
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun evet iri göz cimcimeMaşallah alerji olabilir isilik olabilir veya egzama emin değilim doktora sormanız gerekiyor. Maşallah gözler boncuk
Evet gidicem hastaneye yarınDoktora alerji sorun bence
Benimki de isilik olmuştu ama bu ona benzemiyor bu arada .Çok teşekkür ederim Allah razı olsun evet iri göz cimcime
İsilik vucudandada oluyor diye biliyorum vücudunda yok sadece kaslarının orda var doğumdan beriBenimki de isilik olmuştu ama bu ona benzemiyor bu arada .