Merhaba bir sıkıntı yok. Normal kromozom sonucunuz.Merhaba üçüncü tüp bebek denememi yapıyorum ilk ikisi olumsuz sonuçlandı periferik kandan kromozom analizi yaptırdım genetiğe gönderdim. Sonuçta
PERİFERİK KANDAN HAZIRLANAN KÜLTÜRLERDEN ELDE EDİLEN METAFAZ PLAKLARINDA 46,XX KROMOZOM KURULUŞU SAPTANMIŞTIR. BU YÖNTEM SUBMİKROSKOBİK DEĞİŞİKLİKLER VE NADİR GÖRÜLEN MOZAİKLİĞİ EKARTE ETTİRMEMEKTEDİR.
yazıyor bu ne demek bilgisi olan biri söyleyebilir mi tüp bebekle de çocuğum olamaz mı?
Gerçekten mi ya Allah bin kere razı olsun öyle bir su serptiniz ki içime anlayamadığım terimlerle bir açıklama yazılmış öyle çok korktum ki şuan da rahim hazırlığı sürecindeyim mahvoldum stresten. Allah razı olsun.Merhaba bir sıkıntı yok. Normal kromozom sonucunuz.
Rica ederim ne demek bende gen testi yaptırdım. Ama ben de çok az sayıda mozaiklik çıktı. Tıbbi genetik doktorundan danışmanlık aldım. Önemli bir sorun teşkil etmeyeceğini söylemişti.Gerçekten mi ya Allah bin kere razı olsun öyle bir su serptiniz ki içime anlayamadığım terimlerle bir açıklama yazılmış öyle çok korktum ki şuan da rahim hazırlığı sürecindeyim mahvoldum stresten. Allah razı olsun.
Çok şükür Rabbim tez vakitte gönlümüze görmesini nasip etsin inşallah. Allah razı olsun.Rica ederim ne demek bende gen testi yaptırdım. Ama ben de çok az sayıda mozaiklik çıktı. Tıbbi genetik doktorundan danışmanlık aldım. Önemli bir sorun teşkil etmeyeceğini söylemişti.
Amin canım cümlemize inşallahÇok şükür Rabbim tez vakitte gönlümüze görmesini nasip etsin inşallah. Allah razı olsun.
Çocuğunuz oldumu benim eşimin sonucu böyle fakat azfc delesyonu mevcutMerhabalar, bu konu için araştırma yapan biri olur diye yazıyorum. Bugün doktora gittim doktor bu durumda hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi hatta Allah nasip ederse haftaya salı transferim olucak. Böyle bir sonuçla karşılaşan kim var ise yüreği rahat olsun çok şükür ki sıkıntılı bir şey değilmiş.
Merhaba, hayır olmadı. Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallah. En rahatlatıcı çözüm uzman ile görüşmek.Çocuğunuz oldumu benim eşimin sonucu böyle fakat azfc delesyonu mevcut
Merhaba evet tedavi gördüğüm bir hastane vardı fakat ara verdim devlet hastanesiydi.Varmı tedavi olduğunuz biyer aklimda 3 isim var bahceci bulent erol tansel kaplancan ve ateş kadıoglu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?