46 XX Kromozom Kuruluşu Nedir?

limonkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2022
300
322
33
Merhaba üçüncü tüp bebek denememi yapıyorum ilk ikisi olumsuz sonuçlandı periferik kandan kromozom analizi yaptırdım genetiğe gönderdim. Sonuçta

PERİFERİK KANDAN HAZIRLANAN KÜLTÜRLERDEN ELDE EDİLEN METAFAZ PLAKLARINDA 46,XX KROMOZOM KURULUŞU SAPTANMIŞTIR. BU YÖNTEM SUBMİKROSKOBİK DEĞİŞİKLİKLER VE NADİR GÖRÜLEN MOZAİKLİĞİ EKARTE ETTİRMEMEKTEDİR.

yazıyor bu ne demek bilgisi olan biri söyleyebilir mi tüp bebekle de çocuğum olamaz mı?

Merhaba bir sıkıntı yok. Normal kromozom sonucunuz.

Merhaba bir sıkıntı yok. Normal kromozom sonucunuz.
Gerçekten mi ya Allah bin kere razı olsun öyle bir su serptiniz ki içime anlayamadığım terimlerle bir açıklama yazılmış öyle çok korktum ki şuan da rahim hazırlığı sürecindeyim mahvoldum stresten. Allah razı olsun.

Rica ederim ne demek bende gen testi yaptırdım. Ama ben de çok az sayıda mozaiklik çıktı. Tıbbi genetik doktorundan danışmanlık aldım. Önemli bir sorun teşkil etmeyeceğini söylemişti.

Rica ederim ne demek bende gen testi yaptırdım. Ama ben de çok az sayıda mozaiklik çıktı. Tıbbi genetik doktorundan danışmanlık aldım. Önemli bir sorun teşkil etmeyeceğini söylemişti.
Çok şükür Rabbim tez vakitte gönlümüze görmesini nasip etsin inşallah. Allah razı olsun.

Merhabalar, bu konu için araştırma yapan biri olur diye yazıyorum. Bugün doktora gittim doktor bu durumda hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi hatta Allah nasip ederse haftaya salı transferim olucak. Böyle bir sonuçla karşılaşan kim var ise yüreği rahat olsun çok şükür ki sıkıntılı bir şey değilmiş.

Çocuğunuz oldumu benim eşimin sonucu böyle fakat azfc delesyonu mevcut

Varmı tedavi olduğunuz biyer aklimda 3 isim var bahceci bulent erol tansel kaplancan ve ateş kadıoglu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…