Şuan protez taktırmamışım kendi memem miş gibi hissediyorum. Ameliyata dair tüm süreç bitti şükür rahatımEsmerai merhaba,
Ben de kısmet olursa 25 Ocak'ta ameliyat olacağım. Ağustos sonunda ameliyat olmuşşun, şuan nasılsın?
2 aylık bir süreç geçmiş, merak ettim.
Cok sevindim. Benim bu gunleri yasayacagim anlar bir an once gelse keskeŞuan protez taktırmamışım kendi memem miş gibi hissediyorum. Ameliyata dair tüm süreç bitti şükür rahatım
Teşekkürler canım.. Tabiki izleyebilirsin :)
Slm canım beni izlermisin ben beenimkileerr büyük diorum 450cc çok büyük gibi gelioŞuan protez taktırmamışım kendi memem miş gibi hissediyorum. Ameliyata dair tüm süreç bitti şükür rahatım
canım izlemeye alırmısınNihayet ameliyatım gerçekleşti. 450 cc hight profile kas üstü yerleştirildi. Gözüme küçük geldiler niye bilmiyorum. Narkoz beni maffetti ölüyorum sandım. Hareket edip kollarımı hareket ettirmediğim sürece fazla agrım yok ancak okadar gergin ki basınç okadar fazla ki göğsümde patlayacak diye ödüm kopuyor. Dokunup bakamıyorum bile. Drenlerim var yarın alınacak. Psikolojik olaral onları gormek ve boşaltmak bile kötü hissettiriyor insanı. İnşallah değer. Çok sert ya yürütmüyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?