450-500 CC

Burche

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
3
1
1
41
Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir araştırdığım, doktorlara danıştığım ve halende kesin karar veremediğim bir durum var. 32 Yaşımdayım, evliyim ve bir çocuk sahibiyim. Emzirme kaynaklı göğüslerinden bir tanesinde sarkma başlamış durumda. Ancak yeni başladığı için dr lar çokta sorun olmadığını söyledir. Meme dokum olduğu için kas üstü yapılacak sanırım. 1,63 boyunda 52 kiloyum ve büyük göğüs düşünüyorum. Dr lar ile görüşmelerimde hem göğüs kafesimin hemde vücud yapımın istediğim her ölçüyü taktırmaya uygun olduğu görüşüne varıldı. Bende büyük ve dik istediğim için 450-500 cc düşünüyorum. bu ölçüler hakkında sizlerin görüşleri nedir acaba? forumda bu ölçüler için fazlada fikir bulamadım açıkçası. Yaptırıcam sanırım ama belki de emin olmak için konu açıyorum. Ne düşünürsünüz bu ölçüler için?

Merhaba . Sırt ölçünüz kaç ve kaç cm dokunuz var?

Sırt ölçüm 32, doku ne kadar bilmiyorum ama görüştüğüm tüm doktorlar yeterli doku olduğunu belirtti. Şuan arada kaldığım 2 Dr var güven açısından, son muayenelerde dokuyu da öğrenmek gerek, şimdi farkına vardım, teşekkür ederim. ancak şimdilik sadece yaş itibari ile standart bir doku miktarım olduğunu söyleyebilirim.

Son düzenleme:
Sırt ölçüm 32, doku ne kadar bilmiyorum ama görüştüğüm tüm doktorlar yeterli doku olduğunu belirtti. Şuan arada kaldığım 2 Dr var güven açısından, son muayenelerde dokuyu da öğrenmek gerek, şimdi farkına vardım, teşekkür ederim. ancak şimdilik sadece yaş itibari ile standart bir doku miktarım olduğunu söyleyebilirim.

Standart derken ben standartların öok öok altında olduğum için Normal meme nasıl olur hiç bilemedim :p

Aslında evde mezura varsa siz de ölçüm yapabilirsiniz . Sırt ölçüsünü cm olarak söylemeniz lasım mesela benim sırt ölçüm 78 cm . Meme ile ölçüm yapınca da aradaki fark sizin meme dokunuz oluyor .

Sırt ölçünüz 32 dediğiniz sütyen ölçüsü ise, maksimum 70 cm olması gerek yani üstünüz baya zayıf olmalı. O zaman 450, 500 cc baya büyük olabilir gibi geldi, çok uzun boylu da değilsiniz.

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir araştırdığım, doktorlara danıştığım ve halende kesin karar veremediğim bir durum var. 32 Yaşımdayım, evliyim ve bir çocuk sahibiyim. Emzirme kaynaklı göğüslerinden bir tanesinde sarkma başlamış durumda. Ancak yeni başladığı için dr lar çokta sorun olmadığını söyledir. Meme dokum olduğu için kas üstü yapılacak sanırım. 1,63 boyunda 52 kiloyum ve büyük göğüs düşünüyorum. Dr lar ile görüşmelerimde hem göğüs kafesimin hemde vücud yapımın istediğim her ölçüyü taktırmaya uygun olduğu görüşüne varıldı. Bende büyük ve dik istediğim için 450-500 cc düşünüyorum. bu ölçüler hakkında sizlerin görüşleri nedir acaba? forumda bu ölçüler için fazlada fikir bulamadım açıkçası. Yaptırıcam sanırım ama belki de emin olmak için konu açıyorum. Ne düşünürsünüz bu ölçüler için?
Merhaba..
Yabancı siteler var,öncesi sonrası ameliyat fotoların olduğu. O sitelerden yararlanabilir,fikir sağlayabilirsiniz ;)
Şimdiki halinize yakın sonuçlar bulun,kaç cc yapılmış,yöntemlerine bakın. Sonrasına bakın...
Beğendiğiniz fotoları bilgileri ile kaydedin,doktorunuzla konuşun..
Bende 400 cc var.. Bende bu şekilde hareket ettim. Ne istediğimi bilerek doktor görüşmeleri yaptım. Beni anlayan,istediğim sonucu yapacak doktoru tercih ettim ve çok mutluyum sonuçtan :nazar:
Forumda 505 cc olanda var. Cc şer birçoğuna göre büyük gelebilir ama kişiye uygun olduğu sürece abesk bir büyüklük olmuyor zaten merak etmeyin..
Meme dokunuz varsa,sarkma yolsa kas üstü yöntemleri uygun olur evet. Belki kas zarı altı..
Benimde dokum vardı biraz. Kas zarı altı oldu..

Oncesi sonrasi resimlerini inceledim.bu arada meme dokum 200 cc buyutunda ve tam sirt olcumde 80 cm imis:) bakalim 450 5oo cc de gitgide emin olmaya basladim sanirim.birde bugunlerdeki bir operasyon yaz donemine girmeden nirmal sonuclarini dogururmu dersiniz?

Back
X