- 10 Şubat 2023
- 722
- 304
- 33
Canım bazen farklı doktorda deneme yapmak daha avantajlı oluyor. Çünkü her doktorun kendime göre bilgi ve deneyimi var. Doktorun yanında merkezim laboratuvar başarısınıda göz ardı etmeyin. Bence 3 ay sağlıklı beslenme ve eşli vitaminle hazırlanıp yumurta toplamaya gidin. Hem 3 ay biraz sizde dinlenmiş olun vücudunuzda kendine gelsin bu arada dahileyeye gidin eşli bütün kan idrar değerlerinize baktırın. Allah en kısa zamanda kucağınızı doldursun45 yaşındayım ve doktorum artık bitirelim olmuyor dedi. Moralim çok bozuk başka hangi doktorda devam etmeliyim. Yoksa bırakmalı mıyım? 7 kere opu 3 kere transfer oldum.
Op.Halil İbrahim Tekin Doktorum kendi dalında çok başarılı doktor instangramı var bakın derim hastanede cyrpus central hosbitel şansınızı birde burda deneyin inanın Kıbrıs çok daha iyi Türkiye ye göre her anlamda bende Türkiye’de oturuyorum orada yaşamıyorum.doktorunuzun ve merkezin adını öğrenebilir miyim
Üzülmeyin lütfen herşey Allah’tandır doktorunuz densizlik etmiş öyle birşey söylenirmi karşı tarafın duygularını hiçe sayıyorlar eşimin öz teyzesi de ağrıda oturuyor orada 3 tüp bebek yaptı biri kimyasal düşükleri oldu ama sonradan kendiliğinden hamile kaldı yaşı da 43 olması lazım yani herşey Allahtan birde kadında sorun vardı ümit Allah’tandır elbet savaşımızı kazanacağız sefasını süreceğiz pes etmek yok güçlü kalındoktorunuzun ve merkezin adını öğrenebilir miyim
Merhaba paylaşımınızı şimdi gördüm bende tüp bebek yaptırdım transfer oldum şuan beklemedeyim transfer dahil 6.günüm yıllarca uğraşmış biri olarak gerek devlet gerekse özel benim size nacizane tavsiyem eğer imkanınız el veriyosa ankarada mehtap polat hocayı öneririm ben çok memnun kaldım işini özenle titizlikle gerçekten severek yapıyor çalışanları aile gibiler en ufak detaylara bile değiniyolar rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın zor bir süreç45 yaşındayım ve doktorum artık bitirelim olmuyor dedi. Moralim çok bozuk başka hangi doktorda devam etmeliyim. Yoksa bırakmalı mıyım? 7 kere opu 3 kere transfer oldum.
Canım maddi imkanin varsa kendini iyi hisstigin kadar devam et karşılığını alirsin bende 28 yasindayim amh düşük 3. Gun embriyo transferi oldum opuda 3 yumurta toplandı yani bendedeBende görüyorum 44. Yaşında hamile kalanları. Doktorumda çok paylaşım yapıyor. Cem Çelik doktorum ama o ümidini kesti
Arkadaşınız hangi doktorda pozitif görmüştüBen 46 yaşındayım hiç daha tedaviye başlamadım bile.Bugün kan değerlerime baktırdım.Ferritin 11 çıktı.Demir eksikliği var.Kansızlık vs.Umutsuz olmak istemiyorum Rabbim nasip ederse olur.Arkadaşım 8.denemede pozitifi gördü.Bebeği bir yaşında şuan ve 44 yaşında.Hiç umudunu kaybetme.
Şişli memorial semra kahraman ile görüştünüz mü hiç?İstanbul ve Ankara da kimi önerirsiniz
Hiç görüşmedimŞişli memorial semra kahraman ile görüştünüz mü hiç?
Bende 6 kere opu oldum olmuyor bilmiyorum ne yapacağımı doktor deneyeceksin diyor45 yaşındayım ve doktorum artık bitirelim olmuyor dedi. Moralim çok bozuk başka hangi doktorda devam etmeliyim. Yoksa bırakmalı mıyım? 7 kere opu 3 kere transfer oldum.
Bir ay benimde gözükmedi sonra ki ay beslenmeme dikkat ettim 10 tane göründüSizi o kadar iyi anlıyorum ki bu acının tarifi yok bambaşka bir şey ben de 38 yaşındayım ve en son gittiğimde yumurta görülmediği için tedaviye başlayamadım bile içim içimi yiyor her gün ağlıyorum ama elimden hiç bir şey gelmiyor
Bu yolda sabır şart. Ben neler çektim. 8 opu 7transfer. Kalınlaşmayan rahim. Histereskopiler, deneysel tedaviler, genetik testli ve kaliteli embriyoların tutunmayışı, rahmim ölmüş taşıyıcı anne bul diyen Dr lar, eşimden gördüğüm psikolojik şiddetler, yalnızlık, ileri yaş, umutsuzluk… çok şükür en umutsuz anımda evladım oldu. Doğum sonrası yalnız kaldım. O kadar sıkıntı ile çocuğuma baktım. Mutluluğumu bile yaşayamadım Şimdi iyi ki bu kadar uğraşmışım diyorum. Ben bu kadar uğraşmasaydım Allahım nasip etmezdi.Bende 6 kere opu oldum olmuyor bilmiyorum ne yapacağımı doktor deneyeceksin diyor
YUmurtaniz varsa, maddi gucunuz ve her şeye hazir bunyeniz de varsa bence denemeye deger. Yumurta varsa umut da vardir. Tabii ki siz daha iyi bilirsiniz45 yaşındayım ve doktorum artık bitirelim olmuyor dedi. Moralim çok bozuk başka hangi doktorda devam etmeliyim. Yoksa bırakmalı mıyım? 7 kere opu 3 kere transfer oldum.
Benzer şeyleri bütün kadınlar yapıyor zar atmaya benzetiyor doktorlar bir zar atmak bu kadar maddi manevi pahalı mı ya. Sizin tüp bebekle mi oldu acabaBu yolda sabır şart. Ben neler çektim. 8 opu 7transfer. Kalınlaşmayan rahim. Histereskopiler, deneysel tedaviler, genetik testli ve kaliteli embriyoların tutunmayışı, rahmim ölmüş taşıyıcı anne bul diyen Dr lar, eşimden gördüğüm psikolojik şiddetler, yalnızlık, ileri yaş, umutsuzluk… çok şükür en umutsuz anımda evladım oldu. Doğum sonrası yalnız kaldım. O kadar sıkıntı ile çocuğuma baktım. Mutluluğumu bile yaşayamadım Şimdi iyi ki bu kadar uğraşmışım diyorum. Ben bu kadar uğraşmasaydım Allahım nasip etmezdi.
Evet tüp bebekle oldu ama uğraşmasaydım çocuğum olacağını sanmıyorum. Herkesin bu kadar ağır olmuyor. İnsanların çoğu bir iki denemede bırakıyor. Ben maddi manevi çökmüştüm.Benzer şeyleri bütün kadınlar yapıyor zar atmaya benzetiyor doktorlar bir zar atmak bu kadar maddi manevi pahalı mı ya. Sizin tüp bebekle mi oldu acaba
Ben maddi anlamda şükür zorlanmıyorum yurtdışında yaşadığım için. Ama manevi anlamda 6 defa opu 4 defa transfer yıldım artık yaşım 39 hemen herşeye yaş diye başlayan cümleler. Pes etme diyor kalbim. Doktorunuz kimdi acaba bir de her opu da kaç kalıyordu Pgt yapıldı mı sanırım biraz umuda ihtiyacım warEvet tüp bebekle oldu ama uğraşmasaydım çocuğum olacağını sanmıyorum. Herkesin bu kadar ağır olmuyor. İnsanların çoğu bir iki denemede bırakıyor. Ben maddi manevi çökmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?