Canım alakası bile yok inan ki ben 45 kilo ile hamile kaldım 9 kilo alabildim 2 ay sonra kısmetse dogum var hatta daha az kaldı. Eve geldigimde kesin tartıda 47 48 çıkarım. Bazen bazi seyler olmayınca olmuyor.Boya göre kilonuz çok iyi bence. Doktor kontrolünde vitamin kullanabilirsiniz. Vitamin kullanıp da kilo almayan duymadım.
Aslında 1.55-1.60 arası 9 kilo gayet iyi 1.65-1.70 arası da 15 kiloya kadar normal duruyor. Boy bence çok farkediyor kiloda.Canım alakası bile yok inan ki ben 45 kilo ile hamile kaldım 9 kilo alabildim 2 ay sonra kısmetse dogum var hatta daha az kaldı. Eve geldigimde kesin tartıda 47 48 çıkarım. Bazen bazi seyler olmayınca olmuyor.
Ya mesela ilerde bundan korkuyorum. Hamile kalamazsam diyeCanım alakası bile yok inan ki ben 45 kilo ile hamile kaldım 9 kilo alabildim 2 ay sonra kısmetse dogum var hatta daha az kaldı. Eve geldigimde kesin tartıda 47 48 çıkarım. Bazen bazi seyler olmayınca olmuyor.
Aslında boyuna göre çok da çelimsiz canlanmadın gözümde ama yine de almak istiyorsan takviye gıdalar kullan. Eczaneye ve aktarlara sorsan önerirler bişeyler.
5 alsam süper olur vallaBen gobek kısmından 10 kilo verebilirim
Gerçekten de vermekten daha zor benceOlmuyor valla her şeyi denedim ben kilo almak çooook zor
Gittiğimde bişey vermemişti ama bu defa söylicem bence de en doğrusu buBoya göre kilonuz çok iyi bence. Doktor kontrolünde vitamin kullanabilirsiniz. Vitamin kullanıp da kilo almayan duymadım.
Kızlar 158 boyundayım kilom 45.
24üme giricem ama bazen çocuk gibi duruyorum. İşim gereği de biraz ciddi durmam gerekiyor açıkçası. Spor yaptım olmadı. Gece yiyorum bazen olmuyo, midem kaldırmıyor iştahım yok yani.
Doktora gittim kilon normal diyip gönderdi. Napıyım böyle bi sıkıntıda olan var mı ?
Boy ve kilon hemen hemen benim eski kilom. Hamileymişsin gibi beslen. Habire süt yoğurt tahin pekmez yumurta kuruyemiş vs ye. Bi de kan değerlerine baktır bakalım. Hamile insanla bir olmaz aldığın kilo ama en azından sağlıklı kilo almış olursun ne kadar alırsan.Kızlar 158 boyundayım kilom 45.
24üme giricem ama bazen çocuk gibi duruyorum. İşim gereği de biraz ciddi durmam gerekiyor açıkçası. Spor yaptım olmadı. Gece yiyorum bazen olmuyo, midem kaldırmıyor iştahım yok yani.
Doktora gittim kilon normal diyip gönderdi. Napıyım böyle bi sıkıntıda olan var mı ?
Sen de mi burdasınCanım alakası bile yok inan ki ben 45 kilo ile hamile kaldım 9 kilo alabildim 2 ay sonra kısmetse dogum var hatta daha az kaldı. Eve geldigimde kesin tartıda 47 48 çıkarım. Bazen bazi seyler olmayınca olmuyor.
TabiSen de mi burdasın
Canım şiimdi kaç aylıksın ve kaç kilosun valla merak ettimTabihayatım boyunca kilo almaya çalıştığım icin
Kuzum ben suan 8 ayligim. Bitmek üzere 8 ay. 54 kiloyum.Canım şiimdi kaç aylıksın ve kaç kilosun valla merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?