- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
Bunun zaten din iman hak hukuk kul hakki haram helal kavrami yok ben paraya bakarim diyo millete acilmicak davaları acip para aliyom diyodu. Eve iyiki bi sey almamisim diyo bes kuruş para vermedi sorsan hep parasi yok simdi de yok diyo. Ben yarin gidicem bi avukata rezalet cikarma diye diye ben hayatim rezil oldu bi de sana çocuğu taktim hayatin bitti diyo pislik herif ben de durmadim konuştum tabi bakalim yarın bi dilekce yazcakti ne maddeler koycakEsinizin avukat olduguna eminmisiniz .. avukat dedigin adalr benim bildigim yaziklar olsun kendisine .. avukat olmakla adam olunmuyo iste bir ornek daha .. boylelerini meslekten men edeceksin baska caresi yok.. kendine bi guzel avukat tut ve haklarin neyse soke soke al.. onun yaptiklarini yanina kar birakma.. guclu ol
Avukat tutma ilkokul mezunlari bile anlasmali bosaniyo biz mi bosanamicaz diyo gerek yokmuş. Ben sadece çocuğumu düşündüğüm icin pek umursamamistim ama beni boyle salak yerine koydu ya cok sinirlendim. Bana git is bul sana vercegim parayi ablama anneme harcarim dedi ben de calismiycam. Haa bi de nafakami uc yılda sadece bi ay yatiririm para is uzar diyo hep bi çirkinliksimpost: 41999920 .!.:Senin yerinde olsam açarım davayı donuna kadarda alırım ve bununlada yetinmem çocugun yüzünü bile göstermem madem bu kadar karaktersizmiş o çocugun suçu neydi vicdansız adam çocuk yapmayı bilirisn giden en iyi avukatı tuttar kendinide hakim karşısında yerin dibine sokarım korkma hiçbişeyden
Ne insanlar var ya insan demeye utaniyorum .. ben olsam onu sikayet edip mesleginden ederdim vallahi boyle avukat olmaz olsun.. mesleginde durust degilki, evliliginde durust olsun ..Bunun zaten din iman hak hukuk kul hakki haram helal kavrami yok ben paraya bakarim diyo millete acilmicak davaları acip para aliyom diyodu. Eve iyiki bi sey almamisim diyo bes kuruş para vermedi sorsan hep parasi yok simdi de yok diyo. Ben yarin gidicem bi avukata rezalet cikarma diye diye ben hayatim rezil oldu bi de sana çocuğu taktim hayatin bitti diyo pislik herif ben de durmadim konuştum tabi bakalim yarın bi dilekce yazcakti ne maddeler koycak
O verdigi dilekce ya da kagitlari bi baska avukata gostermeden imzalamam birsürü şey cikar altından her sey beklenir bu adamdanHa bi de sana vericegi hicbir kagidi dilekceyi asla ve asla imzalama, aciklamasi ne olursa olsun inanma
Ne gibi zor durumda bi yazar misiniz zira ben zor durumda kalmasini istiyorumSiz en iyisi bir avukata vekalet verin. Benim yazacaklarim onu çok zor durumda bırakır. Yapılabilecek çok şey var sadece bunu bilin.
size aıt olan hıcbırseyı vermemenız gerekıyorduEsim avukat calisiyo ofisi var. ben calismiyorum git calis benim param yok sana verecek diyo. Evdeki yatak odasiyla tvyi vercekmis bana diger esyalari zaten ailem aldi hersey benim. Arabayi da bileziklerimle aldi zaten
Iste bu yuzden bir trek ben miyim canavar avukat her seyini alalim diycekler ve ben sana hic cekmedigin aciyi yasaticam diyo bu bi tehdit diyo ustelik. en fazla cocugumu kacirabilir beni ne uzer ki daha fazla27.01 .!.:birde bu adam , başka kadınları koruyor mahkemelerde öylemi..
ondan kim koruyacak seni.. Allah yardımcın olsun.. okumuş eşek modeli olmuş..
bul avukat al tüm tüyoları , hakkını sonuna kadar ara..