45 günlük bebegimle bosaniyorum haklarim nedir :(

Ben de avukatım ve düğünde takılan takıların tümü kadına aittir bu yönde Yargıtay kararları da mevcut. Hiç yarısı çeyreği galan yok yani erkeğin hiç hakkı yok onlarda. Evlilik sonrası edinilmiş mallarda ev araba arsa gibi yarı yarıya paylaşılıyor edinilmiş malların paylaşımı olarak. Müşterek çocuğun velayeti sizde kalacağına göre siz istemeseniz bile mahkeme çocuk için nafaka bağlar. Velayeti alan annenin bile ben çocuğuma bakarım ona nafaka vermesin deme hakkı yok, mahkeme bağlar çocuğa nafakayı. Sizin için ise çalışamayacaksınız malum talep eserseniz kesinlikle bağlar nafakayı. Eşyalarınızın da faturası varsa ya da sizin aldığınıZı ispatlarsanız onları da alırsınız. Yani haklarınız oldukça fazla ve muhakkak arayın hakkınızı avukat çakallığına kurban gitmeyin lütfen. Rezil olursa da olsun.

Bunun zaten din iman hak hukuk kul hakki haram helal kavrami yok ben paraya bakarim diyo millete acilmicak davaları acip para aliyom diyodu. Eve iyiki bi sey almamisim diyo bes kuruş para vermedi sorsan hep parasi yok simdi de yok diyo. Ben yarin gidicem bi avukata rezalet cikarma diye diye ben hayatim rezil oldu bi de sana çocuğu taktim hayatin bitti diyo pislik herif ben de durmadim konuştum tabi bakalim yarın bi dilekce yazcakti ne maddeler koycak

Ya gerçekten çok merak ettim bu adamla niçin evlendiniz hayır önceden böyle değildi deseniz bile kendini ne kadar iyi göstermiş olabilir ki?

Sakın dediği hiç bir şeyi yapmayın imzalamayın iyi bir avukat bulun eğer barodan isterseniz ücretsiz avukat da gelir ama pek uğraşmayabilir sonuçta eşiniz çirkeflikte sınır tanımayan biri. Mehirde de bildiğim kadarıyla ödemezse şayet imam nikahı devam ediyor ödemesi lazım ama tam olarak bilemiyorum duymuştum bi yerlerden. Çocuğunuzla mutlu huzurlu bir hayat geçirmeniz dileğiyle

Evliligimi kurtarmak icin cok ugrastim ne k.valide ne rahat birakmadi. Esime bakarim dedim evle hic ilgilenmedi igrenc bi hamilelik gecirdim birtek gun huzurlu mutlu olduğumu hatirlamiyorum. Oglum dogdu degisen hicbi sey olmadı cok merhametsiz bi adam hic yardim etmedi hic ilgilenmedi acmiyiz tokmuyuz eve para birakmaz. hep annem baktı bana eve ne var ne yok doldurdu.esim avukat ama ev kirasini bir yildir odemedi simdi tahliye davasi acilmisti her an bosaltilabilirmis babamlara siginamiyorum babam kanser ev kucuk erkek kardesim de var. bana nafaka vermiycekmis baska avukata gitme rezil etme beni uzlasalim yoksa seni mahvederim diyo. Araba benım ustume arabayi istiyo ya da bilezikleri ver diyo. Ben yeni bi eve gecince kirami vercekmis ki kendi evini odemeyen benim evimi hic odemez. Canim cok sikkin el kadar yavruma baktikca icim parcalaniyo bissuru hakaret iftora etti bugun. Seytan diyo diret bi yandan da uzatma kurtul diyorum ama amaci beni bitirip biktirip hicbi sey vermeden basindan atmak bu cok asikar. Yarin yuzyuze bakcaz iyi bosan benden diyo haklarim neler ki. avukat olduundan beni kucuk gorup konuyu kapatmaya calisiyo baska avukat her seyimi alır kucuk yerdeyiz rezalet cikarma diyo delircem
Aynen böyle konuşan bir adamdan (ama bizde tabi aldatmada vardı) yüksek tazminat yüksek nafaka aldım. Benimde hamileyken açılmıştı davam, tam 3 yıl sürdü. Bırak rezil olsun, her türlü kötüsün nasıl olsa.

Başka avukat senin haklarını savunur alır, bundan korktuğu için seni kandırmaya çalışıyor. Git maddi durumum yok de barodan avukat atarlar zaten. Hiçbir hakkından vazgeçme. Bileziklerini ödemek zorunda

Guya iyi gecinelim diye rezalet cikarma diye beni anlasmali bosanmaya zorluyo arabayi bi dagda yakarim sana da bana da yaramaz dedi ona vermezsem.

Arabanızın kaskosu var mı?
Yoksa hemen yaptırın, yangına karşı da dahil olmak üzere.

Onun dışında mutlaka ama mutlaka bir avukat tutun. Karşınızdaki çirkef biri.

Avukatsız adım atmayın.

kiranın ödenmediği gibi şeyleri belgelerle kanıtlamalısınız, size para vermediğini, eve bakmadığı gibi konulara da şahitler gerekiyor sanırım

Ah Be Güzelim madem evliliğin bu kadar kötü ne diye bide çocukla taclandırıyosun ki şimdi yazık değil mi o çocuğa? Daha belki doğumdan dolayi kendine bile gelememisken tam olarak şimdi bide bu halinde ugrasacaksin herseyle. Sana tavsiyem asla ama asla o adama papuc bırakma neyin varsa hakkın bir avukat tut ve al. Zaten haklarini bildiği için bu kadar konusuyor

Bileziklerimin cogu arabaya gitti yine de bana bileziklerimi odemek zorinda mi resimlerle kanitlarim hepsini
Evet alırsınız.[/QUOTE]
hayır eğer altınların satışı yapıldığını ve kendi rızasıyla verdiğini ve harcandığını ispatlarsa mahkeme takıları iade ettirmiyor.
yargı kararlarına bakabilirsiniz.

kesinlikle diretin, bosaniyim kurtuluyum demeyin baba evine donemeyevksiniz , çalismiyorsunuz ne yapaxaksiniz dimdizlak ortada kalinca?
siz ONU TEhdit edin, bana haklarimi vermessen baska avulata gider seni rezil ederim deyin

bence boşanma ben biraz annemlere gideyim sende zor durumda kalma bende de ,biraz zaman tanıyalım düşünelim de bebeğimiz çok küçük falan de ,emin ol burnu sürter karısızlık neymiş görsün gününü hemen boşama bence.

Tetditlerine boyun eğme bu avukatlıt mesleğide epey zormuş serbest meslek gibi sanırım , dava almadığı zaman tabi borçları,kirayı ödeyemez ki sanırım ilçede yaşıyorsunuz fazla dava sayısı yok herhalde

Birbirinizi tehdit ederek,ne kadar evlilik devam ederki.. Belli süre geçer,yine inceldiği yerden kopar.
Sorumsuz bir eşiniz var..
İnsan çocuğunun geleceği için,eşine yatırım bırakır.
Seni düşünmeyeni,sen niye düşüneceksin..
Bırak rezil olsun.Başka avukata git..
unvanı düşünüyor..
Hem işinden,hem eşinden olsun..

Son durumunuz nedir konu sahibi? Sizinkine benzer bir durumum vardi ayni tarihlerde 30 aralikda bosandim.

Tepeden tırnağa çıplak bırakacak kadar hakkınız var gözünüzü korkutmak istiyor sadece :KK43:

Evliligimi kurtarmak icin cok ugrastim ne k.valide ne rahat birakmadi. Esime bakarim dedim evle hic ilgilenmedi igrenc bi hamilelik gecirdim birtek gun huzurlu mutlu olduğumu hatirlamiyorum. Oglum dogdu degisen hicbi sey olmadı cok merhametsiz bi adam hic yardim etmedi hic ilgilenmedi acmiyiz tokmuyuz eve para birakmaz. hep annem baktı bana eve ne var ne yok doldurdu.esim avukat ama ev kirasini bir yildir odemedi simdi tahliye davasi acilmisti her an bosaltilabilirmis babamlara siginamiyorum babam kanser ev kucuk erkek kardesim de var. bana nafaka vermiycekmis baska avukata gitme rezil etme beni uzlasalim yoksa seni mahvederim diyo. Araba benım ustume arabayi istiyo ya da bilezikleri ver diyo. Ben yeni bi eve gecince kirami vercekmis ki kendi evini odemeyen benim evimi hic odemez. Canim cok sikkin el kadar yavruma baktikca icim parcalaniyo bissuru hakaret iftora etti bugun. Seytan diyo diret bi yandan da uzatma kurtul diyorum ama amaci beni bitirip biktirip hicbi sey vermeden basindan atmak bu cok asikar. Yarin yuzyuze bakcaz iyi bosan benden diyo haklarim neler ki. avukat olduundan beni kucuk gorup konuyu kapatmaya calisiyo baska avukat her seyimi alır kucuk yerdeyiz rezalet cikarma diyo delircem

Valla sizi tehdit ederken 45 gunluk bebekle bosanirken millete rezil olmayacakta siz kendi hakkinizi savunurken mi rezil olacakmis. Firsatcinin teki tutun avukatinizi yoksa bu adam sizi resmn soyar, haklarinizda vermez, sakin inanmayin. Bir kere vicdaniz olsa 45 gunluk bebek varken sizle bu pazarliklari yapmaz.

Sakin sakin inanmayin sizi ortada birakir, siz calissanizda calismasanizda sizi kendi begenip evlenmis ne hakla kendini sizden ustun goruyor cok merak ediyorum. Ayrica turkiyede elini sallasan hukuk mezununa rastliyorsun o eskidenmis avukatin, doktorun havasi. Ayrica adam insan olamadiktan sonra isterse prof olsun isterse operator doktor once adam olacak adam.
Avukatmis papucumun avukati, bilgisinide cocugunun annesini vicdansizca kandirmak icin kullanan avukat.

Bir avukattan yardım alın haklarınızı bilin bilinçsiz olursanız keklik gibi avlanirsiniz
Rezillik çıkacakmış çiksin el kadar yavrunun geleceğini düşünmeyen adami dusunursenizde bu merhamet değil ahmaklik olur
Allah yardımcınız olsun...

X