Sabah tartilayim bi yazarim bende :)Ben 58 dim 62 ye çıktım sonra 63 şuan olmuşum 64.55 bu sabah tartıldım beraber veririz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah tartilayim bi yazarim bende :)Ben 58 dim 62 ye çıktım sonra 63 şuan olmuşum 64.55 bu sabah tartıldım beraber veririz inşallah
Şuan açım yemeden yatarsam süper olacak ama aklım mutfaktaSabah tartilayim bi yazarim bende :)
Yogurt varsa ustune tarcin seni tok tutar hemŞuan açım yemeden yatarsam süper olacak ama aklım mutfakta
Merhaba ,kilo cok vermedim zaten bu beslenmeyle nasil daha almadim hayret :)Merhaba kaç kilo verdinniz merak ettim
Yediklerinize bakıyorum. Önce beslenme alışkanlıklarını değiştirmelisiniz bence. Karbonhidrat,makarna,pilav,kek vs. Kilo versen bile yağdan gitmez ve sağlıklı Bir zayıflama olmaz. Ben 72 ile başladığım diyetimi 1.5 ayda 6 kilo verdim. Ve bunun 4 kilosu yağdan gitti. Yağ oranım 39 dan 35 e indi. Ve bu dört kilo kas a eklendi kas oranım 55 iken 59 oldu. Akıllı tartı alıp vücut ölçülerinize bakın tavsiye ederim Makarna,pilav,kek gibi yüksek karbonhidratlı yemekler yerine protein ve lif i yüksek yiyecekler yemenizi öneririm. Öğle yemeklerinde tavuk yiyorsanız akşam yemeklerinde mutlaka sebze olmalı. Kahvaltında mutlaka iki haşlanmış yumurta bulundurmanı öneririm. Bol bol yeşillik ile beraber. Ve beyaz ekmek tabiki. Yerini tam buğday almalı. Siz tabi daha iyi bilirsiniz ama dikkat etmezsek vay halimize ben su içsem yarıyor. Bu arada çok tatlısınız 15 Zeytin çok fazla değil mi
O detaylı ölçüm yapan tartıların gerçeklik payı yok başka bir tartıda o ölçümleri yapın farklı çıkar hatta spor salonlarında farklı farklı aletlere çıkın onlarda da farklı farklı çıkar.Merhaba kaç kilo verdinniz merak ettim
Yediklerinize bakıyorum. Önce beslenme alışkanlıklarını değiştirmelisiniz bence. Karbonhidrat,makarna,pilav,kek vs. Kilo versen bile yağdan gitmez ve sağlıklı Bir zayıflama olmaz. Ben 72 ile başladığım diyetimi 1.5 ayda 6 kilo verdim. Ve bunun 4 kilosu yağdan gitti. Yağ oranım 39 dan 35 e indi. Ve bu dört kilo kas a eklendi kas oranım 55 iken 59 oldu. Akıllı tartı alıp vücut ölçülerinize bakın tavsiye ederim Makarna,pilav,kek gibi yüksek karbonhidratlı yemekler yerine protein ve lif i yüksek yiyecekler yemenizi öneririm. Öğle yemeklerinde tavuk yiyorsanız akşam yemeklerinde mutlaka sebze olmalı. Kahvaltında mutlaka iki haşlanmış yumurta bulundurmanı öneririm. Bol bol yeşillik ile beraber. Ve beyaz ekmek tabiki. Yerini tam buğday almalı. Siz tabi daha iyi bilirsiniz ama dikkat etmezsek vay halimize ben su içsem yarıyor. Bu arada çok tatlısınız 15 Zeytin çok fazla değil mi
Kızılar adet döneminde tatlı krizlerle nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum siz nasıl baş ediyorsunuz ? durduramıyorum kendimi adetten sonra da yemeye devam ediyorum nolur yardım imdat .. 38 bedene Tamm inecekken yine 42 oldum galibaşu zamana kadar yaptiklarim;
Ogunlerde az yemek
Ogun arasi yememek
Aksam 19dan sonra hic yememek
Dikkat etmiyorum;
Saglikli beslenmiyorum
Kahveyi cok tuketiyorum
Hareketim gunluk yok denecek kadar az
10gun once 44 beden beli lastikli pantolonlarim sımsıkı tayt gibi olurken. Bugün belimden dustu bol gelmeye basladi. Ben yinede 44 bedeni baz alicam. Yaza kadar kiyafet bedenimde en azindan 40a kadar inmek istiyorum.
Abur cubur,fast food yemiyorum. Gazli icecek tuketmiyorum. Seker kullanmiyorum. Mumkun oldugunca paketli gidalarin muadillerini mutfagimda kendim hazirlayip tuketiyorum.