- 26 Temmuz 2011
- 1.953
- 701
Tamam abla. benimde işim bitti şimdi başlıyorum okumaya. 6 ya da bir şey kalmadıeline Kuran almadığın taktirde dua okunur canım ama eline Kuran alamazsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam abla. benimde işim bitti şimdi başlıyorum okumaya. 6 ya da bir şey kalmadıeline Kuran almadığın taktirde dua okunur canım ama eline Kuran alamazsın
ben de başlayacapım birazdan canımTamam abla. benimde işim bitti şimdi başlıyorum okumaya. 6 ya da bir şey kalmadı
Canım akşam nete giremeyeceğim.geceye kadar süre varsa akşam okuyabilirim
sen yine hayırlısını iste canımCanım akşam nete giremeyeceğim.
o yüzden acele ediyorum.
ne kadar okunursa o saate kadar kalanı akşam ben tamamlamaya çalışacağım.
evde çok okuyamıyorum annem bildiği için laf ediyor.
böyle acele ediyorum ama kalbimde hep niyetim o canım allah razı olsunsen yine hayırlısını iste canım
canımmmm ben 250 okudum bitti bitanem. rabbim gönlünün muradını versin450-40-25-30=
kalan 355
200 ü düşmüştüm 50 daha düşüyorum. Canım rabbim senden razı olsun. Benim dualarım bitsin hemen sizinkilere başlayacağım İnşallah.canımmmm ben 250 okudum bitti bitanem. rabbim gönlünün muradını versin
Çok mutlu oldum arkadaşlar inanın. Rabbim sizden kat kat razı olsun İnşallah. Hepinizden.55 tane daha okudum Rabbim hayırlı olanı versin inşallah
200 kalmış gördüm :) 100 ünü ben okuayabilirim bitanem not alabilirsin. Akşam da olsa mutlaka okurum. okuyunca yazarımÇok mutlu oldum arkadaşlar inanın. Rabbim sizden kat kat razı olsun İnşallah. Hepinizden.
Gönlünüzdeki muradınızı tez zamanda hayırlısı ile kabul etsin inşallah.
Hayırlı , bereketli sağlıklı , mutlu ömürler versin İnşallah.
285-55=
kalan 230
ablam 200 tane kaldı. Çok sevinirim. Çok duacın olurum inan ki :)230 mu kaldı canım? 100 daha okuyabilirim ben bitanem
tamam canım benim okuyacağım. Akşama okurum şimdi yemek yapmalıyım :) okuyunca yazarım bitanemablam 200 tane kaldı. Çok sevinirim. Çok duacın olurum inan ki :)
tamam bende gece okuyabildiğim son sayıyı yazarım. 100 ü düşeyim şimdiden . akşam bakamayacağım çünkü nete giremiyorum.tamam canım benim okuyacağım. Akşama okurum şimdi yemek yapmalıyım :) okuyunca yazarım bitanem