4444 Salât-ı Tefriciye

Merhaba canım ben de yıllar önce okumuştum tabi bir günde 4444 en iyisi ama mümkün değil hele tek başına. Bana bir cumadan bir cumaya bitirirsen de iyi olur demişlerdi.gece gündüz 1 haftada tek başıma okudum.ve hayirlisiyla oldu .ben de tekrar okumak istiyorum İnsallah

Merhaba doğrudur ilk başladığımda çok güzel devam edebiliyordum daha sonra en ufak boşlukta değişti düzenim özel değilse siz ne için okumuştunuz birde bu okuduklarımızı bırakıp cumadan cumaya mı yapmalıyız bu konu hakkında bi bilginiz varsa benimlede paylaşırsanız çok mutlu olurum

Canım ben üniversite son sınıfta sinifta kalacaktım hem de kesin kesin.valla oturdum 1 haftada okudum.bi mucize gerekiyodu geçmem için.derslerim hep akşam 4-8 arasındaydi. 4-8 arası okula gittim onun dışında dünyayla alakami kestim diyebilirim.ama 8 den diğer akşam 4 e kadar yani okula gidene kadar uyumadım hic okudum ,ve bi de ne duyalım hic yapmadiklari şeyi yaptılar kurtarma sınavı koydular hem de 90 kusurle gectim valla bence mucize oldu

Aaaa ne güzel banda nasip olur inşallah dualarla mucize :)

Yıl 2005 den falan bahsediyorum şu an.okudugumda.yil 2025 oldu ve çok gec evlendim.40 yaşında.su an 43 yaşındayım çocuk olmuyor ,tedavi oldum 2 kere olmadı.oturup tekrar okumak istiyorum ben de.bu günlerde istihare namazi kıldım rüya gördüm.hatta başlık açtım ama kimse bakmadi.rica etsem bakarmisiniz rüyamın yorumuna

Şimdi okudum Allah sizede evlat nasip eder inşallah ama rüya hakkında bi bilgim yok ne desem doğru olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…