- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
- #1.341
Balım bitince mutlaka bildirki okunan arkadaşımızın aklında acaba bitti mi bitmedi mi diye kalmasın olur muGeceye kadar bitirmiş olurum insallah☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balım bitince mutlaka bildirki okunan arkadaşımızın aklında acaba bitti mi bitmedi mi diye kalmasın olur muGeceye kadar bitirmiş olurum insallah☺
Okudim cano@muhursuzpusula Duası;
Allah’ım Sen dilimizle söylediklerimizi de kalbimizde taşıdıklarımızı da bilirsin. Hiçbir şey sana gizli değildir. Sen Azim ve Kadir olansın. İçimdeki muradın gerçekleşmesini kabul eyle, gönlümdekinin bana geri dönmesini, içinde yaşadığı tüm sorunlarının çözüme kavuşabilmesini, birlikte mutlu, huzurlu, sağlıklı ve sevgi dolu bir yuva kurmamızı nasip eyle. Ey kendisinden yardım isteyene yardım eden! Bana ve birlikte dua ettiğimiz tüm arkadaşlarıma yardım et
1. telasememuresi
2. @newplanet
3. @muhursuzpusula
4. @yellowkaya
5. @Hanimhanmck
6. kunfeyekun__
7. Didem
8. Abisi
9. Ablası
10. @Sensual_in_love
11. @Samara96
12. Singil
13. Gulcan2904
14. @aypare-
15. @sadehayatt06
16. @Amarylliss
17. @_Gulnihal_
18. @Mintimint
19. Kara_gozlum
20. @Reengarenk
21. @Karagullu
22. @hasbeee
23. @newplanet 2
24. @ciceklibocekli111
25. @Sur-es
26. N Nana
27. @safi.naz
28. @Mintimint 2
29. terliksuu
30. @ciceklibocekli111
31. Mrvyvz4832
32. ayseMsb
33. ayseMsb anne
34. telasememuresi baba
35. @gulistan1985
36. @Magnifiaque
37. @muhursuzpusula
38. @pariko
39. @HayatSevinceGuzel
40. @Sensual_in_love 2
41. @Life light
42. @SADAKATLIOL
43. @humanbeings
44. S Sabr-Sukur-Dua
101 tane okuyorsunuz 2 dilek için yazılan 202 okuyacak bugün geç başladık akşam 24.00e kadar herkes bitirsin bitiremeyen haber versin tamamlayalım
canim muhursuzpusula icin okuduk annem ve ben Allah kabul etsin terliksuu arkadasimiz da okudu buraya yazamiyor su an@muhursuzpusula Duası;
Allah’ım Sen dilimizle söylediklerimizi de kalbimizde taşıdıklarımızı da bilirsin. Hiçbir şey sana gizli değildir. Sen Azim ve Kadir olansın. İçimdeki muradın gerçekleşmesini kabul eyle, gönlümdekinin bana geri dönmesini, içinde yaşadığı tüm sorunlarının çözüme kavuşabilmesini, birlikte mutlu, huzurlu, sağlıklı ve sevgi dolu bir yuva kurmamızı nasip eyle. Ey kendisinden yardım isteyene yardım eden! Bana ve birlikte dua ettiğimiz tüm arkadaşlarıma yardım et
1. telasememuresi
2. @newplanet
3. @muhursuzpusula
4. @yellowkaya
5. @Hanimhanmck
6. kunfeyekun__
7. Didem
8. Abisi
9. Ablası
10. @Sensual_in_love
11. @Samara96
12. Singil
13. Gulcan2904
14. @aypare-
15. @sadehayatt06
16. @Amarylliss
17. @_Gulnihal_
18. @Mintimint
19. Kara_gozlum
20. @Reengarenk
21. @Karagullu
22. @hasbeee
23. @newplanet 2
24. @ciceklibocekli111
25. @Sur-es
26. N Nana
27. @safi.naz
28. @Mintimint 2
29. terliksuu
30. @ciceklibocekli111
31. Mrvyvz4832
32. ayseMsb
33. ayseMsb anne
34. telasememuresi baba
35. @gulistan1985
36. @Magnifiaque
37. @muhursuzpusula
38. @pariko
39. @HayatSevinceGuzel
40. @Sensual_in_love 2
41. @Life light
42. @SADAKATLIOL
43. @humanbeings
44. S Sabr-Sukur-Dua
101 tane okuyorsunuz 2 dilek için yazılan 202 okuyacak bugün geç başladık akşam 24.00e kadar herkes bitirsin bitiremeyen haber versin tamamlayalım
Ben de şok oldum değerlerini falan paylaşmışlar biri diyor'' yaşımdan dolayı ve değerlerden dolayı düşük yaptım defalarca, olmaz dediler, okudum şuan 9 yaşında çocuğum var ''yazmışYaaa insallah bizimde de cocugumuz olur hayirlisiyla umudumuz sonerken suan canlaniyor hayirlisi
Ayşe , terliksuyla konuşabiliyorsan telefonunu princin içine koysun 1 gece beklesin düzelir telicanim muhursuzpusula icin okuduk annem ve ben Allah kabul etsin terliksuu arkadasimiz da okudu buraya yazamiyor su an
tamam canim söyleyeyimAyşe , terliksuyla konuşabiliyorsan telefonunu princin içine koysun 1 gece beklesin düzelir teli
aynen öyleKaç kişi kalpler birleşip niyet edip dua ediyoruz,içten gelen bir dua neleri değiştirir. Rabbim kullarını çok sever,ol derse olur ,dua kaderi bile değiştirirmiş bu hususta dikkat etmemiz gereken şey şu ben geçenlerde araştırırken gördüm, kulu dualardan geri çeviren riziktan mahkum eden günahlarmis, bir yandan her gün tövbe estağfurullah ve la ilahe illallah çekin kızlar, aklımızda bulunsun.
inşallah benimde yüzüm güler.. o yaş ve değerin alası bende mevcutturBen de şok oldum değerlerini falan paylaşmışlar biri diyor'' yaşımdan dolayı ve değerlerden dolayı düşük yaptım defalarca, olmaz dediler, okudum şuan 9 yaşında çocuğum var ''yazmış
Kız ben seni ne edem önce blokajı kuruyor, engelleri diziyor; sonra dua ediyorinşallah benimde yüzün güler.. o yaş ve değerin alası bende mevcuttur
Canım ben üyeliğine mesaj atmıştım, sen söylesene yeni üyelik aldıysa kazen abiye bildirsin durumu, telefonu düzelince 2 hesabı birleştiriyortamam canim söyleyeyim
Anca mümkünse kenardan sızar. O da rabbimin taşı kaldırmak istediğinin kanıtıKız ben seni ne edem önce blokajı kuruyor, engelleri diziyor; sonra dua ediyor
Bir kanal düşün tarlaya su gelecek, önce kanalın ağzını büyük taşlarla doldurdun sonra çeşmeyi açtın su gelir mi; tarlayı sulayabilir misin?
söyledim canim da bu hesaba da fazla giremiyor galiba bildiremezse ceza yer mi acabaCanım ben üyeliğine mesaj atmıştım, sen söylesene yeni üyelik aldıysa kazen abiye bildirsin durumu, telefonu düzelince 2 hesabı birleştiriyor
İp çakıştığı için yiyebilirsöyledim canim da bu hesaba da fazla giremiyor galiba bildiremezse ceza yer mi acaba
Evet canım işte kenardan sızdıracağımıza bütün inanç yollarını kanalları açıp isteyeceğiz Güvenceğiz Allah'a, 'Kulum isteyince Rabbim deyince vermemekten haya ederim' diyorAnca mümkünse kenardan sızar. O da rabbimin taşı kaldırmak istediğinin kanıtı
kunfeyekun__ hiç kötü düşünme sen inan yeter rabbime bırak gerisini
Tamam canım 12 fen önce bitirir yazarım memlekete gidince karıştı benim işler kusuruma bakmayınBalım bitince mutlaka bildirki okunan arkadaşımızın aklında acaba bitti mi bitmedi mi diye kalmasın olur mu
Allah razı olsun canım benimAnca mümkünse kenardan sızar. O da rabbimin taşı kaldırmak istediğinin kanıtı
kunfeyekun__ hiç kötü düşünme sen inan yeter rabbime bırak gerisini